ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έρικσεν: Αποφασίστηκε να βάλει βηματοδότη


 Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε συμφωνία με τους γιατρούς της ομοσπονδίας της Δανίας, αποφάσισε να βάλει βηματοδότη, ύστερα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα Φινλανδία-Δανία το Σάββατο. Ο γιατρός της εθνικής Δανίας Morten Boesen δήλωσε πως "ο βηματοδότης είναι απαραίτητος λόγω της αρρυθμίας που παρουσιάζεται". Ο Έρικσεν παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και επιθυμεί ιδιωτικότητα και ηρεμία. 

Το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιών περιγράφει τον βηματοδότη ICD ως μια μικρή συσκευή που τοποθετείται κάτω από το δέρμα, συνδέεται με την καρδιά με "λεπτά σύρματα" και "στέλνει ηλεκτρικούς παλμούς για τη ρύθμιση των μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών".

Ο Boesen πρόσθεσε: "Αφού ο Κρίστιαν έχει υποβληθεί σε διάφορες καρδιακές εξετάσεις, αποφασίστηκε ότι θα έπρεπε να έχει ICD (καρδιακός εκκινητής). Ο Κρίστιαν έχει αποδεχτεί τη λύση και το σχέδιο έχει επιβεβαιωθεί επιπλέον από ειδικούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι προτείνουν όλοι την ίδια μεταχείριση".

Σίγουρα η επιστροφή του στα γήπεδα παραμένει αρκετά δύσκολη και απρόβλεπτη αλλά οι γιατροί δείχνουν αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code