ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολλανδία-Ουκρανία:Ψάχνουν την λύτρωση τους


  Ολλανδία και Ουκρανία αναμετρούνται σε έναν αγώνα ο οποίος θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ημέρας.Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο χωρίς να έχουν την στήριξη βασικών παικτών τους(Βαν Ντάικ) και προερχόμενοι από ένα κακό παιχνίδι ηττημένοι με 4-2 από την Τουρκία τον Μάρτιο.Στην συνέχεια η κατάσταση σταδιακά άλλαξε στα φιλικά προετοιμασίας δείξανε ένα βελτιωμένο πρόσωπο φέρνοντας ισοπαλία με Σκωτία(2-2) και επικρατώντας της Γεωργίας με 3-0.Εκτός από τον Βαν Ντάικ, ο Φαν ντε Μπεεκ θα απουσιάζει μαζί με τον Σίλεσεν.Αναμένεται να προσέχουν πολύ τα μετόπισθεν τους και να ελπίζουν επιθετικά σε μία καλή μέρα του Μέμφις Ντεπάι ώστε να επικρατήσουν στην πρεμιέρα τους στο Γιούρο.

Η Ουκρανία από την άλλη προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 4-0 κόντρα στην Κύπρο.Οι Ουκρανοί έχουν αρνητικό ρεκόρ στα επίσημα παιχνίδια τους καθώς έχουν νικήσει μόλις ένα από τα οχτώ.

Ο Σεβτσένκο έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αναμένεται να παραταχθεί με ένα επιθετικό σχήμα για να χτυπήσει την άμυνα των Ολλανδών,κυρίως από στατικές φάσεις και αντεπιθέσεις.

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

Ολλανδία (5-3-2): Στεκέλενμπουργκ – Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιντ, Βάινταλ – Φ. Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρόουν – Ντεπάι, Βέγκχορστ


Ουκρανία (4-3-3): Μπουσάν – Καραβάεβ, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι, Μικολένκο – Σιντόρτσουκ, Ζίντσενκο, Μαλινόβσκι – Γιαρμόλενκο, Ζούμπκοβ, Γιαρεμτσούκ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code