ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία: Το φαβορί και το αουτσάιντερ

 


Η Αυστρία μπορεί να «γράψει» ιστορία στο εναρκτήριο ματς που θα δώσει στον 3ο όμιλο του Euro 2020 με την Βόρεια Μακεδονία, αρκεί να νικήσει την αντίπαλό της το απόγευμα της Κυριακής (13/06, 19:00) στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της διοργάνωσης.

Εάν τα καταφέρει η ομάδα του Φράνκο Φόντα θα πετύχει την «παρθενική» της νίκη σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που όπως παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής το Σάββατο (12/06) αποτελεί το μεγάλο στόχο της. 

Στο πλαίσιο των προκριματικών η Αυστρία μετρά δύο νίκες επί της Βόρειας Μακεδονίας, με τον Φόντα να παραδέχεται ότι η ομάδα του γνωρίζει τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου.

Η Βόρεια Μακεδονία είναι θεωρητικά το μεγάλο αουτσάιντερ σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει επίσης την Ολλανδία, την Ουκρανία και την Αυστρία, όμως πλέον κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να την υποτιμήσει. Και αυτό το συνειδητοποίησαν με οδυνηρό τρόπο οι Γερμανοί, όταν τον περασμένο Μάρτιο ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-2 από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής μας χώρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα αποτέλεσμα που έκανε… πάταγο σε όλη την Ευρώπη.

Πιθανές συνθέσεις:

Αυστρία (Φόντα): Μπάχμαν, Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ούλμερ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Ζάμπιτσερ, Μπαουμγκάρτνερ, Αλάμπα, Αρναούτοβιτς.

Βόρεια Μακεδονία (Ανγκελόφσκι): Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Μούσλιου, Βελκόφσκι, Αλιόσκι, Αντέμι, Νικόλοφ, Μπάρντι, Έλμας, Πάντεφ, Τραϊκόφσκι.

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code