ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσεχία-Αγγλία: Μάχη για την πρόκριση και πρώτη θέση

 


Πέφτει η αυλαία και στον τέταρτο όμιλο του Euro2020 με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσεχία και την Αγγλία να διατηρεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό Γουέμπλεϊ στις 22:00, με κύριο της αναμέτρησης τον Πορτογάλο Αρτούρ Ντίας.

Η ουσιαστικά "γηπεδούχος" ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιθυμεί να κατακτήσει την πρώτη θέση, με νίκη και καλή εμφάνιση που τόσο χρειάζεται έπειτα από την νωθρή εμφάνιση στο γκρουπ. Μέχρι τώρα μετρά μία άνετη επικράτηση με 2-0 απέναντι στην νωθρή Κροατία, αλλά και μία άοσμη ισοπαλία ενάντια των γειτόνων τους των Σκωτσέζων. Με την σημερινή αντίπαλο να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, τα "Λιοντάρια" θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε υψηλότατο ρυθμό, ώστε να τεστάρουν τις ικανότητες, να διεκδικήσουν το καλύτερο πλασάρισμα και να επιβεβαιώσουν τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Μπεν Τσίλγουελ, αλλά και τον Μέισον Μάουντ λόγω ενοχλήσεων.

Από την άλλη οι Κροάτες του Γιάροσλαβ Σιλάβι έχουν παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο, με ποδόσφαιρο που μπορεί να τους φτάσει μακριά. Σίγουρα πιο μακριά απ' όσο φανταζόταν, καθώς ήδη έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ κατάφερε να πετύχει σπουδαίας σημασίας νίκη με τους Σκωτσέζους (0-2), αλλά και υπερπολύτιμη ισοπαλία με τους Κροάτες που οδηγεί στους τέσσερις βαθμούς. Κατέχουν την πρώτη θέση στον όμιλο και αναμένεται να παίξουν τα ρέστα τους σήμερα για το καλύτερο δυνατό φίνις. Μοναδικός απών ο πορτιέρο Παβλένκα της Βέρντερ ο οποίος από την αρχή του τουρνουά βρίσκεται εκτός και πίσω από τον βασικό Βάτσλικ.

ΌΜΙΛΟΣ Δ:

ΤΣΕΧΊΑ 4

ΑΓΓΛΊΑ 4

ΚΡΟΑΤΊΑ 1

ΣΚΩΤΊΑ 1

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσεχία: Βάτσλικ, Κουφάλ, Τσελούτσκα, Κάλας, Μπορίλ, Σούτσεκ, Κραλ, Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο, Σικ.

Aγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Φίλιπς, Ράις, Γκρίλις, Μπέλινγκχαμ, Στέρλινγκ, Κέιν.

Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code