ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολωνία-Σλοβακία:Οι "αγχωμένοι" Πολωνοί απέναντι στους σκληροτράχηλους Σλοβάκους


 Με το παιχνίδι Πολωνία-Σλοβακία ξεκινάει ο πέμπτος όμιλος του EURO 2020 απόψε το απόγευμα (19:00).

Οι Πολωνοί με νέο προπονητή τον Πάουλο Σόουζα δεν έχουν πείσει για τις δυνατότητες τους, καθώς μετά τα κακά αποτελέσματα με τον Ζέρζι Μπρέζεκ στον πάγκο και την απομάκρυνσή του για να αναλάβει ο Πάουλο Σόουζα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Οι Πολωνοί στις πρώτες αγωνιστικές για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου κατάφεραν να μαζέψουν 4 βαθμούς, 3 απέναντι στην φιλότιμη Ανδόρα και μόλις έναν από τους βασικούς αντιπάλους Αγγλία και Ουγγαρία.

Στα φιλικά από την άλλη πριν την έναρξη του Euro δεν τα πήγαν και καλύτερα καθώς μέτρησαν  δύο ισοπαλίες με Ρωσία και Ισλανδία που τους δημιούργησαν πολλά προβλήματα επιθετικά και κατά διαστήματα έμοιαζαν σαν να μην έχουν πλάνο.

Στην αποψινή πρεμιέρα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν το καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς διαθέτουν την ποιότητα με τους Ζιελίνσκι, Μόντερ, Μπερενζίνσκι και Ρίμπους.Στην καλή τους μέρα μπορούν να νικήσουν τον οποιοδήποτε αλλά μέχρι στιγμής αυτή η μέρα δεν έχει έρθει.

Με φόρα από την προηγούμενη διοργάνωση! 

Οι σκληροτράχηλοι Σλοβάκοι ΄έρχονται με φόρα από το προηγούμενο EURO της Γαλλίας, εκεί όπου κατάφεραν και πέρασαν στους "16" στην παρθενική τους εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση μετά την πτώση της Γιουγκοσλαβίας.

Οι ομάδα των Σλοβάκων μπορεί να μην έχει τα λαμπρά ονόματα άλλων ομάδων όμως, η ομάδα του Στέφαν Τάρκοβιτς, είναι καλοδουλεμένη λειτουργεί ως σύνολο και δεν βασίζεται αποκλειστικά σε μονάδες.Παίκτες όπως ο Σκρίνιαρ και ο Ντουμπράβκα μπορεί να ξεχωρίζουν αλλά ο ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο Μάρεκ Χάμσικ, αυτός που όλοι θα περιμένουν να ηγηθεί αυτής της καλοδουλεμένης μηχανής των Σλοβάκων.

Για τους Σλοβάκους η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση σε ένα EURO αποτελεί κατόρθωμα από μόνο του.Θα αγωνιστούν χωρίς άγχος αλλά με μεγάλη δίψα για ακόμα διάκριση, ακόμα καλή πορεία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πολωνία:Σέζνι,Πιατκόβσκι,Γκλικ,Μπέντναρεκ,Μπερεζίνσκι,Κρικόβιακ,Κλίχ,Ζιελίνσκι,Πούχαζ,Γιόζβιακ,Λεβαντόφσκι

Σλοβακία:Ντουμπράβκα,Πέκαρικ,Σάτκα,Σκρίνιαρ,Χούμποτσαν,Κούτσκα,Μπένες,Χαράσλιν,Χάμσικ,Μακ,Ντούντα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code