ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισπανία-Σουηδία (22:00): Δύσκολη πρεμιέρα για τους Ισπανούς κόντρα στη φιλόδοξη Σουηδία


Ισπανία και Σουηδία "διασταυρώνουν" τα ξίφη τους απόψε (22:00) στη Σεβίλλη, στο ματς που κλείνει την αυλαία της τέταρτης μέρας του Euro 2020.

Με φόρα έρχεται από τα προκριματικά η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε, εκεί όπου πέτυχε 31 γκολ συνολικά και είχε δεχθεί μόλις πέντε. Ωστόσο, δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής "αλλοίωσαν" τα σχέδια του ομοσπονδιακού προπονητή των "φούρια ρόχα", ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπουσκέτς και Γιορέντε καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Δύσκολο ξεκίνημα για τους Ισπανούς που θέλουν τη νίκη ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2020 αλλά και για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό τους. Ένα ακόμη στατιστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως τα τελευταία 37 γκολ των Ισπανών σε τελική φάση Euro έχουν σημειωθεί μέσα από τη περιοχή!

Στον αντίποδα, οι Σουηδοί, "πιστοί" στο ραντεβού τους με την τελική φάση Euro, εμφανίζονται αρκετά φιλόδοξοι παρά το γεγονός πως δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον μεγάλο τους σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και προσδοκούν σε μία ακόμα καλή πορεία. Οι Φόρσμπεργκ, Κουλουσέφσκι, Μπεργκ και Κουάισον είναι οι παίχτες που οι Σουηδοί στηρίζουν πολλά πάνω τους και θα τραβήξουν το "κουπί" επιθετικά για την ομάδα του Γιάνε Άντερσον. Δύσκολη πρεμιέρα για τους Σκανδιναβούς κόντρα στο φαβορί του ομίλου, το οποίο θα πρέπει να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες θετικού αποτελέσματος.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν - Μάρκος Γιορέντε, Λαπόρτ, Πάου Τόρρες, Τζόρντι Άλμπα - Φαμπιάν Ρουίθ, Τιάγκο, Ρόντρι - Όλμο, Μοράτα, Ζεράρ Μορένο.

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν - Λούστιγκ,  Ντόνιελσον, Λίντελοφ, Αουγκούστινσον - Λάρσον, Έκνταλ, Ούλσον, Φόρσμπεργκ - Ισάκ, Κουάισον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code