ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γερμανία - Ουγγαρία: "Έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε", άτυχοι οι Μαγυάροι


 Η Γερμανία υποδέχτηκε στις 22:00 στην Αλιάνζ Αρένα την αξικαχη Ουγγαρία στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων στον 6ο όμιλο, ενώ την ίδια ώρα διεξήχθη και το Πορτογαλία - Γαλλία. 

Η Γερμανία έδειξε τον χαράκτηρα της και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι κομβικό για την πρόκριση, το ματς τελείωσε 2-2 και είχε πολλές ανατροπές. Η Ουγγαρία προηγήθηκε νωρίς στο 11ο λεπτό με τον Σάλαϊ, η Γερμανία έφερε το ματς στα ίσια στο 65', στην επόμενη φάση η Ουγγαρία πήρε το προβάδισμα εκ νέου, αλλά στο τέλος ισοφάρισε για μια ακόμα φορά και πήρε την τεράστια πρόκριση όπου θα βρει τους Άγγλους απέναντι της, ανάλογα και το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης βρέθηκε η γηπεδούχος Γερμανία. Η Γερμανία έκανα την πρώτη φάση στον αγώνα στο 4ο λεπτό με τον Κίμιχ να υποδέχεται ωραία μια μπαλιά, πλάσαρε αλλα ο Γκουλάσι ήταν εκεί και έκανε την επέμβαση. Η Ουγγαρία πήγε να απειλήσει άλλα ο Σάλαι δεν μπόρεσε να προλάβει και έπιασε την μπάλα ο Νόιερ. Ο Κρος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ρούντιγκερ έκανε την κεφάλια άουτ η μπάλα. Η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της τον Άνταμ Σάλαι που έκανε μια πολύ ωραία κεφάλια ψαράκι ο Νόιερ δεν μπόρεσε να αποκρούσει και έγινε το 0-1 στο 11'. Η "Νασιοναλμάνσαφτ" ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και λίγο έλειψε να το πετύχει με μια κάθετη μπαλιά του Χάβερτς, αλλά δεν βρέθηκε κάνεις εκεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Χούμελς έκανε μια κεφάλια στο 20' με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκουλάσι, στην συνέχεια της φάσης ο Γκίντερ βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλα ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν εκεί και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα η Γερμανία ήταν αυτή που είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση. Η Ουγγαρία κοιτάξει να χτυπήσει στις αντεπίθεσεις. Ο Σάφερ έκανε ένα σουτ στο 38' η μπάλα έφυγε πολύ άουτ και παρέμεινε το 0-1. Η Ουγγαρία ανέβασε και εκείνη ρυθμό και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Νόιερ. Ετσι τελειώσει και το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα της Ουγγαρίας. 

2ο ημίχρονο: Η Γερμανία μπήκε με το ίδιο πνεύμα και απειλήσε με ένα ωραίο σουτ του Χάβερτς έπιασε την μπάλα ο Γκουλάτσι στο 52'.  Η Ουγγαρία είχε μια καλή στιγμή με τον Ρόλαντ Σάλαι να εκτελεί ένα φάουλ από καλή γωνία λίγο άουτ η μπάλα, παρέμεινε το 0-1 στο 62'. Η Γερμανία ισοφάρισε το παιχνίδι στο 64 μετά από ένα ολςθριο λάθος του Γκουλάτσι με τον Χούμελς να παίρνει την κεφάλια και τον Χάβερτς να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα 1-1. Η Ουγγαρία απάντησε ταχύτατα και έκανε το 1-2 στο 65' με μια πολύ ωραία κεφάλια του Σάφερ που πρόλαβε την έξοδο του Νόιερ και έδειξε ότι δεν τα παρατάει. Η Γερμανία εκ νέου ήλεγχξε την αναμέτρηση με σκοπό να παλέψει για την πρόκριση, ενώ η Μαγυάροι κλείστηκαν καλά στην περιοχή τους. Η Γερμανία πάλεψε και στο 80 έκανε μια φάση με τον Μίλερ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Κρος είχε μια ακόμα χαμένη στο στιγμή σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα πςρςσε λίγο άουτ από την εστία του Γκουλάτσι. Η Γερμανία έκανε αυτό που έπρεπε και κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα πολύ ωραίο σουτ του Γκορέτσκα λίγο έξω από την Μεγάλη περιοχή στο 84'. Έτσι η Γερμανία σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο να έπαιρνε την πρόκριση.

Γερμανία ( Γιόακιμ Λέβ): Νόιερ, Γκίντερ)(Φόλαντ 82'), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκόσενς (Μουσιάλα 82')Κρόος, Γκιντογάν (Γκορέτσκα 58'), Σανέ, Χάβερτς Βέρνερ 64'), Γκνάμπρι (Μίλερ 64').

Ουγγαρία ( Μάρκο Ρόσι): Γκουλάσι, Νέγκο, Μπότκα, Ορμπάν, Ατίλα Σάλαϊ, Φιόλα Νίκολιτς 89'), Κλαϊνχάισλερ (Λόβρεντσιτς 89'), Ναγκυ, Σέφερ, Ρόλαντ Σάλαι (Σόν 75') Άνταμ Σάλαϊ (Βάργκα 83').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code