ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιταλία-Αυστρία : Το «φαβορί» απέναντι στην πρωτάρα

 


Ιταλία και Αυστρία διασταυρώνουν σήμερα (22.00) τα ξίφη τους, στα πλαίσια της φάσης των ''16'' του Euro, στο γήπεδο του «Γουέμπλεϊ». Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πορτογαλία ή Βέλγιο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ιταλία θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για το σημερινό ματς, συνεχίζοντας το αήττητο σερί που ''τρέχει'' από την φάση των oμίλων, όπου είχε 3/3 νίκες απέναντι σε Τουρκία, Ουαλία και Ελβετία. Από την άλλη η Αυστρία, που προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ''16'' της διοργάνωσης, προέρχεται από δύο νίκες στους ομίλους, απέναντι σε Σκόπια και Ουκρανία, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από την Ολλανδία και πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κιελίνι και Φλορέντσι, ενώ ο Φράνκο Φόντα αντίστοιχα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λαζάρο, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Γκρίλιτς και Χιντερέγκερ , οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Πιθανές εντεκάδες 

Η Ιταλία αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντοναρούμα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι ΝτιΛορέντζο, Μπονούτσι, Σπινατσόλα(αριστερά) και Ατσέρμπι(δεξιά). Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Μπαρέλα, Ζορζίνιο και Βεράτι ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους ΙμόμπιλεΜπεράρντι και Ινσίνιε.

Για την Αυστρία, ο Φράνκο Φόντα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-2. Ο Μπάχμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Χιντερέγκερ, Αλάμπα και Ντράγκοβιτς. O Λάινερ θα αναλάβει τον ρόλο του δεξιού μπακ-χαφ ενώ ο Ούλμερ αντίστοιχα θα είναι αριστερά. Στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Σλάγκερ, Γκρίλιτς και Σάμπιτζερ ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μπάουμγκάρντνερ και Αρναούτοβιτς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code