ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουαλία-Δανία: Αίμα και άμμος για την πρόκριση στους «8»

 


Μεγάλη μάχη στους «16» του Euro.

Ουαλία και Δανία ρίχνονται σε μια μάχη, δίχως αύριο, για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δύο χώρες προκρίθηκαν από τους ομίλους τους έχοντας να αντιμετωπίσουν δύσκολες ομάδες και οι Δανοί έχοντας να ξεπεράσουν και το σοκ με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν. Οι Ουαλοί πήραν τη δεύτερη θέση στη διαφορά τερμάτων με τους Ελβετούς, καθώς μπροστά τους είχαν τη τρομερή Ιταλία. Από τη μεριά τους οι Δανοί, παρά τις δύο ήττες από Φιλανδία και Βέλγιο, νίκησαν με επιβλητικό τρόπο τη Ρωσία στη τελευταία αγωνιστική και πήραν τη δεύτερη θέση, πίσω από τους Βέλγους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ρόμπερτ Πέιτζ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Αμπάντου. Από εκεί και πέρα αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα των δύο πρώτων αγωνιστικών του ομίλου. Σε 4-1-4-1 ο Γουόρντ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον και Ντέιβις. Μπροστά τους ο Άλεν και εσωτερικά στα χαφ οι Ράμσει και Μόρελ. Δεξιά στην επίθεση ο Γκάρεθ Μπέιλ, αριστερά ο Τζέιμς και στην κορυφή ο Μουρ.

Από τη μεριά του ο Χιούμλαντ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και το μόνο που τον προβληματίζει είναι αν θα ξεκινήσει με 4-3-3 ή με το 3-4-3, το οποίο εφάρμοσε λόγω της απουσίας του Έρικσεν. Ο Σμάιχελ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τριάδα μπροστά του στην άμυνα τους Κρίστενσεν, Κίερ, Βέστεργκαρντ. Δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ ο Βας, αριστερά ο Μάελε και οι Ντιλέινι και Χοϊμπιέργκ στον άξονα. Η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Πόουλσεν, Μπρέθγουειτ και Ντάμσγκαρντ.

Το αξιοσημείωτο τους παιχνιδιού είναι ότι οι δύο τερματοφύλακες που θα αγωνιστούν είναι αυτοί της Λέστερ. Ο Σμάιχελ βασικός και ο Γουόρντ αναπληρωματικός. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ολλανδία ή Τσεχία.

Γήπεδο: Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.

Ώρα: 19:00.

Μετάδοση: Αντ1.

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code