ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βέλγιο-Ρωσία: Μενιέ κερνάει Λουκάκου τελειώνει



Την αυλαία της σημερινής μέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που επισκίασε το σοκαριστικό περιστατικό που υπέστη στον Κρίστιαν Έριξεν ο οποίος ευτυχώς έχει συνέλθει. Στο πρώτο ημίχρονο το Βέλγιο δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό όμως κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ του Λουκάκου και του Μενιέ με την Ρωσία να είναι πάρα πολύ κακή αμυντικά πληρώνοντας τα λάθη της ενώ μεσοεπιθετικά δεν μπόρεσε να παράξει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κουρτουά.

 Α ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μέρτενς και λάθος της άμυνας της Ρωσίας ουσιαστικά του έστρωσε την μπάλα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Στο 14ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μάριο Φερνάντες αστόχησε σε κεφάλια αμαρκάριστος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουζάεφ η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κουρτουά. Στο 18 ο Λουκάκου βγήκε μπροστά έτρεξε όλο το γήπεδο δεν μπόρεσε να πλασάρει τον έκοψε ο Ντζίκια ο Λουκάκου όμως κατάφερε να γύρισει την μπάλα στο Ντεντόνκερ οποίος πλάσαρε πολύ άστοχα. Στο 22 έπειτα από λάθος του Ντζίκια που προσπάθησε να απομακρύνει ανεπιτυχώς η μπάλα έφτασε στον Αζάρ ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούνιν. Στο 34ο λεπτό ο Μενιέ εκμεταλλεύεται το λάθος του Σούνιν  έπειτα από σέντρα του Αζάρ και πετυχαίνει το 2-0. Στο 38 η Ρωσία προσπάθησε να απειλήσει αλλά μία κεφαλιά πάσα του Ντζούμπα πέρασε άουτ. ο Καράσκο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε εντυπωσιακό σλάλομ πέρασε τέσσερις παίκτες όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούνιν στέλνοντας στην μπάλα λίγο έξω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ με ελάχιστες φάσεις και τον Λουκάκου να σφραγίζει τον θρίαμβο του Βελγίου.

Β ημίχρονο

Στο 46ο λεπτό ο Ζομπνίν επιχείρησε ένα σουτ 30 μέτρα μακριά από την εστία του Κουρτουά το οποίο όμως πέρασε αρκετά μακριά από την εστία του βέλγου τερματοφύλακα. Στο 58 ο Ντζούμπα προσπάθησε να βγει μπροστά θέλοντας να βάλει δύσκολα στον Κουρτουά όμως δεν τα κατάφερε διότι ανακόπηκε από την βελγική άμυνα. Στο 88ο λεπτό όμως ο Ρομέλου Λουκάκου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ  με εξαιρετικό πλασέ έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Μενιέ και κάνει του 3-0.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code