ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουγγαρία - Πορτογαλία: Κάτι θετικό οι Ούγγροι, να διατηρήσει τα ''σκήπτρα'' η ομάδα του Σάντος

 


Ουγγαρία και Πορτογαλία τίθενται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, στις 19:00, Πούσκας αρένα της Ουγγαρίας με στόχο και οι 2 να ξεκινήσουν με το δεξί στην διοργάνωση. 

Η μεν Ουγγαρία πέρασε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω του Nations League, μετά από ανατροπή με αντίπαλο την Ισλανδία και θέλει όντας το αουτσάιντερ να πάρει κάτι θετικό από αυτήν την αναμέτρηση. Αυτή είναι η 4η φορά που η ομάδα της Ουγγαρίας βρίσκεται σε τελική φάση Euro και 2η συνεχόμενη μετά την συμμετοχή της στο Euro 2016, όπου δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά και αποκλείστηκε από το Βέλγιο στην φάση των 16. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Μάρκο Ρόσι δεν θα έχει στην διάθεση της, τους Ντόμινικ Σζομποσλάι και Σιλβέστερ Χάγκια, λόγω τραυματισμού. 

Από την άλλη η Πορτογαλία όντας φαβορί στο παιχνίδι θέλει να επικρατήσει και να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο την διοργάνωση. Στο τελευταίο Euro η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε στεφθεί πρωταθλήτρια μετά την νίκη επί της Γαλλίας στην παράταση, με 1-0 και θέλει να διατηρήσει τα ''σκήπτρα''. Ενώ έχει και σταθερές παρουσίες σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, συμμετέχοντας στς 7 από τις τελευταίες 8. Στο αγωνιστικό κομμάτι Ο Σάντος διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης και θα στερηθεί την βοήθεια του Ζοάο Κανσέλο, όποιος διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19 και την θέση του πήρε ο Ντιόγκο Νταλότ. 



Στα μεταξύ τους παιχνίδια, η φιλοξενούμενη ομάδα έχει το πάνω χέρι, καθώς σε 13 αναμετρήσεις οι Πορτογάλοι μετρούν 9 νίκες και 4 ισοπαλίες απέναντι στην Ουγγαρία. Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2017 όπου νικήτρια ήταν η Πορτογαλία με 0-1 και γκολ του Αντρέ Σίλβα.

Ο 6ος όμιλος είναι αρκετά δυνατός, καθώς εκτός από τις Πορτγαλία και Ουγγαρία συμμετέχουν και Γερμανία και Γαλλία.

. Πιθανές ενδεκάδες:

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Λόβρενιτς, Λανγκ, Όρμπαν, Σάλαϊ, Φιόρα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Σέφερ, Αντάμ Σάλαϊ, Ρόλαντ Σάλαϊ.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρούι Πατρίτσιο, Σεμέδο, Πέπε, Ντίας, Μέντες, Ντανίλο, Νέβες, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code