ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βέλγιο-Πορτογαλία (22:00): Δύο από τα φαβορί "κοντράρονται" για μία θέση στους "8" !


Βέλγιο και Πορτογαλία ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς (μαζί με το Αγγλία-Γερμανία) της φάσης των "16" των Euro 2020 (22:00). Και οι δύο σημερινοί "μονομάχοι" αναζητούν την νίκη-πρόκριση που θα τους φέρει στους "8" της διοργάνωσης, δηλαδή ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Βέλγιο ολοκλήρωσε τον όμιλό του με το "3 στα 3", πετυχαίνοντας το απόλυτο, όμως η τύχη δεν τους "χαμογέλασε" καθώς τους έφερε αντιμέτωπους με τους Πορτογάλους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει το σημερινό αγώνα σαν μια μεγάλη πρόκληση που θα δείξει αν είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του Euro. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι Βέλγοι οι οποίοι στηρίζουν πολλά στον Ρομέλου Λουκάκου, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αλλά και στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πορτογάλοι, ως εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν και καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και αυτό θα συμβεί μόνο εάν περάσουν το Βέλγιο, μια μεγάλη δύναμη του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος τερμάτισε στη 3η θέση του ομίλου της πίσω από Γαλλία και Γερμανία και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Βέλγιο. Προφανώς και στηρίζουν πολλά στον μεγάλο αστέρα εν ονόματι Κριστιάνο Ρονάλντο, στο συγκεκριμένο ματς όμως θα χρειαστεί να κάνουν το βήμα παραπάνω και άλλοι παίχτες που δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Ντιόγκο Ζότα αλλά και ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Πιθανές συνθέσεις:

Βέλγιο 3-4-3 (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν, Μενιέ, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Τοργκάν Αζάρ, Μέρτενς, Εντέν Αζάρ, Λουκάκου.

Πορτογαλία 4-3-3 (Φερνάντο Σάντος): Πατρίσιο, Σεμέδο, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Ρενάτο Σάντσες, Ντανίλο, Ζοάο Μουτίνιο, Ντιόγκο Ζότα, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code