ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πορτογαλία-Γερμανία 2-4: Οι Γερμανοί...ξανάρχονται

 


Σε ένα από τα καλύτερα ματς του Euro 2020, η Γερμανία που καιγόντανε για βαθμούς όπως είπαμε και στο Pre Game, έκανε την ανατροπή και νίκησε στο Μόναχο τους Πορτογάλους με 4-2. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και στο πέμπτο λεπτό, ο Γκόσενς με φοβερό τρόπο στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Τέιλορ είχε σφυρίξει. Είχε καταλογιστεί οφσάιντ ο Γκνάμπρι, ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα προτού αυτή φτάσει στον Γκόσενς, ενώ ο Χάβερτς πέντε λεπτά αργότερα (10') έκανε ένα σουτ, που απέκρουσε τελικώς ο Πορτογάλος πορτιέρο Ρουί Πατρίσιο.

 Το σκορ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15' λεπτό για την Πορτογαλία, μετά από εξαιρετική συνεργασία των Σίλβα και Γιότα, ενώ οι Γερμανοί 20 λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα (1-1, 35') μετά από αυτογκόλ του Ντίας από φάση του Χάβερτς. Στο 39' λεπτό ο Γκερέιρο σημείωσε αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Κίμιχ από δεξιά και η  Πορτογαλία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που δέχεται δύο αυτογκόλ σε ένα παιχνίδι Euro ή Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία πήρε φόρα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 μετά από γκολ του Χάβερτς στο 51' λεπτό και του Γκόσενς στο 60' λεπτό. Η Πορτογαλία μείωσε με τον Γιότα με ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 67', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 4-2. Στα τελευταία 20 λεπτά της κανονικής περιόδου και στις καθυστερήσεις και οι οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές, αλλά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά την κατάσταση και πήραν την νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καρβάλιο, Ντανίλο, Ζότα, Φερνάντες, Ρονάλντο.

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκιντογκάν, Κρόος, Γκόσενς, Χάβερτς, Μίλερ, Γκνάμπρι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code