ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουγγαρία - Γαλλία: "Στραβοπάτημα'' για τους Γάλλους, Πολύ καλοί οι Μαγυάροι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (1-1)


 Η Ουγγαρία υποδέχτηκε την Γαλλία στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για τον 6ο όμιλο, όπου βρίσκεται και η Γερμανία και η Πορτογαλία και αποτελεί ένας από τους πιο δυνατούς ομίλους. 

Κατάμεστη για μια ακόμη φορά ήταν η ''Πούσκας Αρένα'', ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ. Στην πρεμιέρα η Γαλλία νίκησε με 0-1 τους Γερμανούς, ενώ η Ουγγαρία ηττήθηκε με 0-3 από τους Πορτογάλους. 

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Γαλλία με 1-1 και οι φιλοξενούμενοι στραβοπάτησαν, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν για έναν ακόμα αγώνα ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Στην βαθμολογία και με μία αγωνιστική να απομένει, Η Ουγγαρία έχει 1 βαθμό και η Γαλλία 4. Και οι 2 περιμένουν το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γερμανία. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης βρέθηκε η γηπεδούχος Ουγγαρία. Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά πέραν από κάποια φάουλ, με την Ουγγαρία να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα και ουσιαστικά να ''χαλάσει'' το παιχνίδι της Γαλλίας. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 14' με τον Μπενζεμά ο οποίος σούταρε, του είπε ''όχι'' ο Γκουλάτσι, ο Γκριεζμάν σούταρε ξανά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.  Η Γαλλία πίεσε εκ νέου με την κάθετη του Καντέ προς τον Μπενζεμά εκείνος δεν πρόλαβε την μπάλα και έπιασε ο Γκουλάτσι. Η Ουγγαρία απάντησε με ένα συρτό σουτ, Κλάινχαϊσλερ, πανεύκολα ο Γιορίς μπλόκαρε. Στο 17΄ ο Ντίνιε έκανε μια ωραία σέντρα ο Εμπαπέ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Η ομάδα του Ντεσάμπ πίεσε ψηλά, ενώ η Ουγγαρία έμεινε κλεισμένη στα καρέ της.  Αναγκαστική αλλαγή για τους Ούγγρους αποχώρησε στο 26΄ο Άνταμ Σάλαϊ, την θέση του πήρε ο Νίκολιτς, ο οποίος μάλιστα χτύπησε, όχι σοβαρά στην αμέσως επόμενη φάση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμπαπέ. Η Γαλλία έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 31' , ο Γκριεζμάν, βρήκε τον Εμπαπέ, εκείνος έδωσε ωραία στον Μπενζεμά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και η μπάλα πέρασε έξω, παρέμεινε έτσι το 0-0. Ο Εμπάμπε σε τρελά κέφια έκανε ακόμα ένα σουτ, αλλά δεν βγήκε κάτι στο 33', οι Γάλλοι πίεσαν πολύ για το γκολ, καλά οργανωμένοι οι Μαγυάροι στο αμυντικό τους τρίτο. Ο Πογκμπά έκανε ακόμα ένα σουτ από πλάγια θέση, αλλά δεν σημάδεψε σωστά, στο 37ο λεπτό. Η Ουγγαρία χτύπησε στην κόντρα τους Γάλλους και έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να πανηγυρίζει, με τον Φιόλα να σκοράρει μετά από μια ωραία ενέργεια, ο οποίος πλάσαρε στις καθυστερήσεις τον Γιορίς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει 1-0. Έτσι τελείωσε κσι το 1ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα τώρα ήταν η Γαλλία, η οποία πάλεψε από την αρχή για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. ο Πογκμπά έκανε μια σέντρα σουτ στο 49΄, αλλά απέκρουσε ο Γκουλάτσι με ωραίο τρόπο. Από εκεί και πέρα η Γαλλία συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ντεμπελέ ο οποίος ταλαιπώρησε τον Φιόλα, σούταρε και σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ούγγρου τερματοφύλακα στο 59'. Οι Ούγγροι πάλεψαν και αυτοί για ένα δεύτερο τέρμα, από την άλλη η Γαλλία έδειξε να είναι αρκετά αγχωμένη. Αλλά ισοφάρισε στο 66' μετά από βολέ του Γιορίς, κινλυγησε την φάση ο Εμπάπε γύρισε δεν μπόρεσε να διώξει ο Ορμπάν, από πίσω ερχόταν ο Γκριεζμάν ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 1-1. Η Γαλλία απείλησε ακόμα μια φορά με τον νεαρό Εμπαπέ ο οποίος σούταρε στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει άουτ. Η Ουγγαρλθα απέιλησε και αυτή με την σειρά της, με σουτ του Σάλαϊ ο Γιορίς απέκρουσε, στο 73'. Από την ισοφάριση και μετά το παιχνίδι απέκτησε ιλιγγιώδη ρυθμό, με την μπάλα να μεταφέρεται γρήγορα από τις 2 ομάδες και να απειλούν. η Γαλλία λίγο έλιψε στο 82' να σκοράρει με τον Εμπαπέ να κάνει ένα ωραίο σουτ, ωραία επέμβαση έκανε καιν ο Γκουλάτσι, ο Τολισό στην συνέχεια έκανε ένα ακόμα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Αναγκαστική αλλαγή και για την Γαλλί, στην θέση του τραυματία Ντεμπελέ, μπήκε στο 87΄ο Λεμάρ. Από εκεί και πέρα η κυριαρχία της Γαλλίας ήταν δεδομένη, η οποία πάλεψε για να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Βαράν έχασε μια ευκαιρία και έτσι τελείωσε η αναμέτρηση. 

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Ατ. Σάλαι, Ορμπάν, Μπότκα, Νατζ, Νέγκο, Κλάινχαϊσλερ (Λόβρεντσιτς 84'), Σίφερ (Σέρι 74'), Φιόλα, Αν. Σάλαϊ (Νίκολιτς 26'), Ρ. Σάλαϊ.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Βαράν, Ντίνιε, Πογκμπά (Τολισό 74'), Καντέ, Ραμπιό (Ντεμπελέ 57') (Λεμάρ 87'), Γκριεζμάν, Μπενζεμά (Ζιρού 74'), Εμπαπέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code