ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

RAC1: "Η Μπαρτσελόνα έχει επικοινωνήσει με την Παρί για τον Νειμάρ"

 


Σύμφωνα με την Καταλανικό ραδιοφωνικό δίκτυο RAC1, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ήδη συνομιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του Νειμάρ στην Βαρκελώνη. 

Ο Νειμάρ έχει πει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβολαιό του για τους Παριζιάνους και από ότι φαίνεται μπορεί να ευδοκιμήσει η μετακίνηση του στους Μπλαουγκράνα. Ο νυν πρόεδρος της Μπάρτσα, Χουάν Λαπόρτα, ονειρεύεται τον Νειμάρ ξανά στην ομάδα του, πλάι στον Λίο ΜέσσιΟ ίδιος ο Νειμάρ θα ήταν πρόθυμος να πληρώσει μείωση μισθού για να επιστρέψει στην Μπάρτσα, ενώ στο Παρίσι φυσικά δεν επιθυμούν να τον αφήσουν να φύγει τόσο εύκολα.

Να θυμίσουμε ότι πριν δύο σεζόν είχε γίνει επίσημη πρόταση 130 εκατομμύριων και τριών παικτών από την Μπαρτσελόνα με την Παρί να την απορρίπτει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Καταλανικό ραδιόφωνο, η απάντηση της Παρί στην Μπάρτσα ήταν να ορίσει εφεξής τον Νειμάρ ως μη μεταβιβάσιμο. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι της Παρί προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. 

Ωστόσο, η ίδια πηγή διασφαλίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και πιστεύει ότι υπάρχουν λύσεις για τον επαναπατρισμό του Νειμάρ. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code