ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο Hall of Fame της Premier League ο Λάμπαρντ


Τεράστια διάκριση για τον πρώην αρχηγό και προπονητή της Τσέλσι, που γίνεται το 5ο μέλος του Hall of Fame της Premier League.

Ένας ακόμα μέλος απέκτησε η «παρέα» του Hall of Fame της Premier League. Την Τετάρτη (19/5) η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε ότι μετά τους Άλαν Σίρερ, Τιερί Ανρί, Ερίκ Καντονά και Ρόι Κιν έλαβε την τεράστια αυτή διάκριση και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο 42χρονος υποψήφιος προπονητής για τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας μέτρησε συνολικά 609 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Γουέστ Χαμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για τους «μπλε του Λονδίνου» (συνολικά 211 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), με τους οποίους πανηγύρισε τρεις φορές την κατάκτηση της Premier League, ενώ το 2005 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς.

Ο Λάμπαρντ εισήλθε στο Hall of Fame μέσω ψηφοφορίας (όπως συνέβη και με τους Καντονά και Κιν). Τα ονόματα-θρύλοι που θα καταλάβουν μέσω της ίδιας διαδικασίας τις τρεις επόμενες θέσεις είναι εκείνα των Πολ Σκόουλς, Τόνι Άνταμς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίαν Ράιτ, Ντένις Μπέργκαμπ, Σολ Κάμπελ, Άντι Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ, Στίβεν Τζέραρντ, Ματ λε Τίσιερ, Πατρίκ Βιεϊρά, Μάικλ Όουεν, Πέτερ Σμάιχελ, Τζον Τέρι, Ρόμπιν φαν Πέρσι και Νεμάνια Βίντιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code