ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Συζήτηση με Τσέλσι για Μπάμπα μετά τον τελικό Κυπέλλου


Την επιθυμία του να κρατήσει στο ρόστερ τον Μπάμπα και τη νέα χρονιά θα εκφράσει η πλευρά του ΠΑΟΚ στην Τσέλσι σε συνάντηση που θα γίνει μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι ευχαριστημένος από την εικόνα και τις επιδόσεις του Αμπτούλ Ραχμάν Μπάμπα και για αυτό το λόγο θα συζητήσει με την Τσέλσι το ενδεχόμενο να τον αγοράσει ή να ανανεώσει το δανεισμό.

Ο Γκανέζος μπακ έχει επικεντρωθεί στον τελικό του κυπέλλου γι’ αυτό και μεταθέτει τις όποιες εξελίξεις σε ότι αφορά την παραμονή του για μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το ίδιο αναφέρουν σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας ότι μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ΠΑΟΚ και Μπάμπα θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας σε πρώτο πλάνο τη μεταγραφή-παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αφού ΠΑΟΚ και Τσέλσι πρέπει να τα βρουν αναφορικά με το συμβόλαιο μου. Ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, αλλά πιστεύω και ευελπιστώ ότι μετά τον τελικό θα βρούμε λύση. Θέλω να μείνω εδώ», τόνισε ο Μπάμπα στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (18/5).\

Για τον τελικό υποστήριξε πως: «Τους νικήσαμε πριν 2 εβδομάδες στην Τούμπα, μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά Πρέπει να… πεθάνουμε στο γήπεδο και να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code