ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπονούτσι: "Περίμεναν την Γιουβέντους στην γωνία"

 


Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι με ανάρτηση του στα Social media σχολίασε του επικριτές της ομάδας του για την πρόκριση της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Είναι γεγονός πως η "Μεγάλη Κυρία" βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, πριν την τελευταία αγωνιστική αλλά με την εμφατική της νίκη με 4-1 επί της Μπολόνια, την ίδια ώρα που η Νάπολι αυτοκτόνησε αφού ήρθε 1-1 με αντίπαλο την αδιάφορη βαθμολογικά Βερόνα.

Έτσι η Γιούβε θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Νάπολι όχι, κάτι που για τον Μπονούτσι είναι και μια απάντηση απέναντι σε αυτούς που περίμεναν με το χέρι στην σκανδάλη την ομάδα αλλά και τον Αντρέα Πίρλο.

Αναλυτικά:

"Ήταν όλοι έτοιμοι. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουν αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο. Ξέχασαν όμως την υπερηφάνεια αυτού του συνόλου, τη νοοτροπία αυτή της ομάδας, το μότο αυτού του Συλλόγου. 

Είναι αλήθεια, η σεζόν ήταν μπερδεμένη, με σπουδαίες εμφανίσεις και άλλες όχι τόσο ωραίες. Χάσαμε πόντους στη διάρκεια της διαδρομής που συνήθως παίρναμε άλλες χρονιές.

Στο τέλος όμως της σεζόν, μένει αυτό που παίρνεις. Εντός γηπέδου. Δύο τρόπαια κερδήθηκαν από την ομάδα. Κατακτήθηκε ένας στόχος όταν όλοι ετοιμάζονταν για κηδεία.

Όταν ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν για κάτι που δεν θα πετυχαίναμε. Όμως πιστεύαμε μέχρι τέλους και το πετύχαμε, και στο τέλος γιορτάσαμε.

Έχουμε επίγνωση το πόσο δύσκολη είναι η σεζόν για τους οπαδούς μας και μας λείπουν. Θα συναντηθούμε ξανά τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

Στο Juventus Stadium και στο Champions League. Ακόμα και αν δεν πετύχαμε τους μεγάλους στόχους, είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε σημαντικά και πολύτιμα τρόπαια και επιτυχίες. Για 10 χρόνια αυτό γίνεται συνεχώς. Τα υπόλοιπα είναι λόγια",

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code