ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιτίνο: "Θα μιλήσω με Σπανούλη, στα πλάνα και οι παίκτες του Ολυμπιακού"


Λίγο μετά τις 16:30 έφτασε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα. Η απώλεια της πτήσης στο Παρίσι, λόγω καθυστερημένης άφιξης από τις ΗΠΑ, έφερε τον Αμερικανό προπονητή στην Αθήνα με καθυστέρηση.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

«Έχω μιλήσει μαζί του πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα επικοινωνήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα», τόνισε ο Ρικ Πιτίνο για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη.

Όσον αφορά το ποιους παίκτες σκέφτεται να καλέσει είπε πως: «Δεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, θα είναι δύσκολο να βρούμε 12-13 παίκτες. Έχουμε έναν πυρήνα 8-9 παικτών. Θα είναι αρκετοί απ' αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι' αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες».

Για μία ενδεχόμενη κλήση του Κώστα Κουφού: «Ξέρω τον Κώστα από πολύ μικρό. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα αποφασίσουμε για το θέμα του Κώστα Κουφού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code