ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ: "Ανυπομονώ για τους 10.000 οπαδούς στο Άνφιλντ"



Ο Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου πριν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, και πρώτο για φέτος με κόσμο στις εξέδρες, με την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ (23/5, 22:00). Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την δυσκολία της ομάδας να αγωνίζεται χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της και ότι ανυπομονεί να τους ξαναδεί στο Άνφιλντ έστω και για ένα ματς. Την Κυριακή, 10.000 Reds θα πραγματοποιήσουν την επιστροφή τους στο αγαπημένο τους γήπεδο σε μια συναισθηματική περίσταση σε ένα απόγευμα όπου η Λίβερπουλ χρειάζεται την νίκη για να εξασφαλίσει την εισοδό της στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Λίβερπουλ:

Για το ποσοστό επίδρασης στην ομάδα που θέτει στην απουσία του κόσμου φέτος: "Ναι, στο 100 τοις εκατό. Αυτό είναι εύκολο, είναι εύκολο να ποσοτικοποιηθεί αυτό επειδή τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Έπρεπε να το συνηθίσουμε, το κάναμε, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι και δεν πρέπει να είναι για πάντα έτσι. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι με κόσμο από τότε που μπορούσα να σκεφτώ." 

"Στο χωριό γεννήθηκα και μεγάλωσα, όταν η πρώτη μου ομάδα έπαιξε ένα τοπικό ντέρμπι, 300 έως 400 άτομα εμφανίστηκαν και είχαμε μόνο 1.200 άτομα που ζούσαν εκεί. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα και μου άρεσε από την πρώτη μέρα της ζωής μου. Ο κόσμος κάνει όλη τη διαφορά στο ποδόσφαιρο."

«Όλοι χρειαζόμαστε υποστήριξη σε όλη τη ζωή, αν είναι θετική κριτική, ώθηση, όλοι το χρειαζόμαστε και ειδικά το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο βασίζεται σίγουρα στο συναίσθημα και αυτό σημαίνει ότι ήμασταν μόνοι, ξέραμε ότι είναι εκεί, αλλά ήμασταν μόνοι."

Για το τι έχει να πει στο κόσμο των Reds:

«Είναι ενδιαφέρον γιατί έχουμε υποστηρικτές πίσω. Και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία για να τους καλωσορίσω »

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανυπομονώ να σας ξαναδώ. Τουλάχιστον 10.000 από εσάς!

«Αλλά είναι πραγματικά σημαντικό με όλο τον ενθουσιασμό ότι δεν χάνουμε την δυναμή μας αν κάτι στραβώσει στον αγώνα"

"Χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, πολύ θετική, πολύ ενθαρρυντική, όπως αφήσαμε ο ένας τον άλλον, δεν ξέρω πότε - νιώθω σαν χρόνια πριν!

"Ας πάμε με όσους γίνεται καθώς και 10.000 τρελοί άνθρωποι στο γήπεδο, δεν μπορούν να περιμένουν. Όμως, η είσοδος έστω και 10.000 από τον κόσμο μας είναι τα καλύτερα νέα που μπορώ να φανταστώ."

Το βίντεο της συνέντευξης:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code