ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σιλβάνο Μαρτίνα: "Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό"

 


Ο μάνατζερ του Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, μίλησε στο πρακτορείο Αθηναικό-Μακεδονικό Πακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας πως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αν του γίνει μια καλή πρόταση, πράγμα που ακόμα όπως είπε δεν έχει συμβεί. Πρόσφατα ο Ιταλός τερματοφύλακας αποχώρησε από την Γιουβέντους και στα 43 του πλέον χρόνια ψάχνει την επόμενη πρόκληση για το τέλος της καριέρα του. Ο Ιταλός Σιλβάνο Μαρτίνα πέρα από τον Ολυμπιακό δήλωσε πως υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις από μεγάλες ομάδες, οι οποίες είναι υπό συζήτηση αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά "πρέπει να βρεθεί μια πρόταση που θα τον προκαλέσει.."

Μερικά από τα όσα ανέφερε ο Ιταλός μάνατζερ:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

«Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάσεβιτς, μία–δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί». 

«Εχουμε προτάσεις, αλλά εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του»

 «Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code