ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ολυμπιακός:Μονόδρομος η νίκη για Άρη,με αλλαγές ο Ολυμπιακός

 


Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (5/4 17:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των  play-off της Superleague.

Οι "κιτρινόμαυροι" προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε τον Άρη να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση, και σήμερα θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην 2η θέση και ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται αργότερα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες (4/5) χωρίς προβλήματα και τον Άκη Μάντζιο να έχει μοναδικό απών τον Κάτσε και τους Μπεναλουάν και Μπρούνο να ενσωματώνονται ξανά στην ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.


Με αλλαγές ο Μάρτινς

Ο Ολυμπιακός καταφθάνει στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες καθώς όμως και με ένα νέο πρόσωπο, τον 17χρονό Αλέξανδρο Καλογερόπουλο που αποκτήθηκε πέρσι από τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, κυρίως στην άμυνα, με τους Μπα, Παπασταθόπουλο, Αβράαμ και Χολέμπας να βρίσκονται εκτός και τον Σεμέδο να είναι ο μόνος καθαρός κεντρικός αμυντικός μαζί με τον νεαρό Καλογερόπουλο.

Εκτός επίσης θα βρίσκονται για τους πρωταθλητές οι Κρίστινσον, Λάλα και Μασούρας. Έτσι η αποστολή των "ερυθρόλευκων" διαμορφώνεται ως εξής:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code