ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ: Με απουσίες και επιστροφές η Λαμία, ντέρμπι παραμονής για τον ΟΦΗ

 

 Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ στις (19:30) στο  "Αθανάσιος Διάκος" στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των play out της Super League 1.

Ενώ η Λαμία πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία με την ισοπαλία που πήρε στο Περιστέρι το Σάββατο του Λαζάρου, ο ΟΦΗ συνεχίζει τη μάχη του.

Η ομάδα της Κρήτης έχει την τύχη της στα χέρια της, αφού είναι πάνω από Παναιτωλικό και ΑΕΛ. Το παιχνίδι του ΟΦΗ στη Λαμία είναι κομβικό, αφού ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική η μεγάλη μάχη με τον Παναιτωλικό.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ:

Με σημαντικές προσθαφαιρέσεις θα παραταχθεί η Λαμία στην σημερινή (8/5) της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή. Εκεί μετά από αρκετό καιρό θα δούμε και πάλι τα ονόματα των Τιρόνε και Πίτι, με τους δύο Ισπανούς να προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έμειναν οι Σκόνδρας, Μπιάρνασον, με τα ονόματα τους να προστίθεται σε εκείνα των σταθερά απόντων Αραμπούλι, Μπα.

ΟΦΗ:

Στη Λαμία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο ΟΦΗ, προκειμένου να καταλύσει για τον σημερινό «τελικό» στο «Αθανάσιος Διάκος"

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας δεν μετέχουν οι Σελίμοβιτς, Ναμπί, Σόουζα, Στάικος, Νοικοκυράκης και Τσιλιανίδης που δεν είναι 100% έτοιμοι, ενώ ο Γιαννούλης είναι τιμωρημένος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν και Κοροβέσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code