ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Ο "Λύκος" από την Σαρδηνία και στο βάθος... η πέτρα του σκανδάλου

 


Ναι, ναι το γνωρίζω και εγώ όπως όλοι ότι είναι αρκετά νωρίς για μεταγραφολογία και για χρήσιμα συμπεράσματα. Ωστόσο πέρα από την φημολογία, τα δημοσιεύματα έχουνε βάση και δεν απέχουν κατά πολύ από τις περιπτώσεις που ελέγχει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την φετινή καυτή μεταγραφική περίοδο. Λίγα λόγια για αρχή και μετά τον τελικό του κυπέλου θα έρθει και η αναλυτική ενημέρωση. Ίσα, ίσα για να πάρετε μία μυρωδιά...

Μπάμπης Λυκογιάννης

Προϊόν της ακαδημίας του Ολυμπιακού και μεγαλωμένος στο Ρέντη, ο 27χρονος διεθνής Έλληνας οπισθοφύλακας μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ. Πιο ώριμος και στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του αγωνιστικά. Δεύτερη σερί γεμάτη σεζόν στην Σέριε Α με την φανέλα της Κάλιαρι, μετράει πλέον 28 συμμετοχές και 4 πανέμορφα τέρματα.

Αθλητής με όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία ζητάει ο Μάρτινς από την θέση του αριστερού μπακ, μοιάζει ιδανική λύση για την πλαισίωση του ρόστερ της σεζόν 2021-2022. Ανεβαίνει όλη την πτέρυγα και διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι, το οποίο πιστώνεται και από τα στημένα που αναλαμβάνει. Μόνο φέτος μετρά 2 τέρματα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Όντας Ελληνόπουλο (γεγονός που ικανοποιεί και τον μεγαλομέτοχο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ), σίγουρα αποτελεί μία από τις επιλογές που βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Μοντεστό και Καρεμπέ. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο πρώτος ταξίδεψε χθες στην Ιταλία για να τον παρακολουθήσει ζωντανά, σε μια αναμέτρηση όπου ο Μπάμπης μάλιστα σκόραρε. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ρέαμπτσιουκ δεν έχει προσδώσει ακόμα τα αναμενόμενα και με τον Χολέμπας να διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, μην σας προξενεί καμία εντύπωση το ενδιαφέρον της ομάδας. 

Δημήτρης Σιόβας


Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και ένας αθλητής συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα που τον ανέδειξε. Πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα σε μικρομεσαίες ομάδες της Λα Λίγκα, γεγονός που πιστώνεται στην συμμετοχή του στις καλύτερες ενδεκάδες της αγωνιστικής. Μέχρι πρότινος διεθνής με πολυετή παρουσία με τον εθνόσημο, αλλά τσακωμένος και αποκλεισμένος από τον Φαν Σιπ. Συνδύασε το όνομα του με λαμπρές εγχώριες και ευρωπαϊκές πορείες με τον δαφνοστεφανομένο στο στήθος.

Πλέον στα 32 του πιο κατασταλαγμένος από ποτέ, έχει στρώσει ιδανικό έδαφος για την επιστροφή και το κλείσιμο της καριέρας του. Ο ίδιος σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία, εκτός αν τον καλέσει ο πρόεδρος των Πειραιωτών. Δεδομένης και της πολύ πιθανής πώλησης του Σεμέδο σε ομάδα υψηλότερου πρωταθλήματος, τα λεγόμενα του Σιόβα είναι σαν να κλείνουν το μάτι προς Ελλάδα. Βάλε στο κάδρο και τις εξαιρετικές φιλικές σχέσεις που διαθέτει με τους Σωκράτη, Τοροσίδη και Φορτούνη, το γλυκό έρχεται για να δέσει. 

Από τα Χριστούγεννα γίνονται συχνά-πυκνά αναφορές στο όνομα του σε σχέση με τους πρωταθλητές, είτε από ελληνικά είτε από δίκτυα του εξωτερικού. Και μπορεί στον Ολυμπιακό να διατηρούν το προφίλ χαμηλό, θεωρώ ωστόσο ότι αποτελεί μία περίπτωση που γλυκοκοιτάζουν και το έχω αναφέρει και στο Big4. Εξάλλου ο Δημήτρης διαθέτει ανιδιοτέλεια για την ομάδα, είναι στρατιώτης που μπορεί να αγωνιστεί είτε ως βασικός, είτε να προσφέρει από το πάγκο αν αυτό του ζητηθεί.

Αυτά τα λίγα για να σας εξάψω και λίγο το ενδιαφέρον. Και για τον Κώστα από την Νάπολι έχουμε πράγμα να πούμε, αλλά όλα στην ώρα τους. Το ρεπορτάζ για τις εβδομάδες που ακολουθούν αναμένεται καυτό. Ελληνοποίηση στην άμυνα, εξτρέμ που θα χαλάει κόσμο, δανεικοί, αποχωρήσεις και πωλήσεις...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code