ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν σήμερα το θρυλικό «Aguerooooooo»

 


Σαν σήμερα 13/5 διαδραματίστηκε στο Έτιχαντ μία από τις πιο τρελές ιστορίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μία μέρα την οποία οι φίλοι των "Πολιτών" δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Η επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας έπειτα από 40 χρόνια. Και με τι τρόπο... Εννέα χρόνια πριν λοιπόν, στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ βρισκόταν ισόβαθμες και μαχόταν για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Σερ Άλεξ είχε καταφέρει να κάνει την δουλειά της, επικρατώντας τελικώς με σκορ 1-0 χάρις το γκολ του Ρούνει. Πανηγύρια στο Ολντ Τραφορντ καθώς η αναμέτρηση της Σίτι με την ΚΠΡ έμπαινε στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ανέλπιστα πίσω στο σκορ, 1-2. Η οθόνη ανοίγει στο "Θέατρο των Ονείρων", ώστε να παρακολουθήσουν όλοι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του αντίπαλου δέους. Κάπου στο 92 έρχεται η ισοφάριση από τον Έντιν Τζέκο, με 3 λεπτά να απομένουν ακόμη και την ομάδα του Μαντσίνι να θέλει μόνο νίκη.

 Σε εκείνο το σημείο συμβαίνει το ανέλπιστο. Τελευταία επίθεση με τον Μπαλοτέλι να έχει την μπάλα στο πόδια. Χάνει την ισορροπία του από την πίεση των αμυντικών, αλλά καταφέρνει πεσμένος να βγάλει μαγική ασίστ στον Αργεντίνο συμπαίκτη του. Έπειτα το χάος. Μόνος του από τα δεξία, με το καλό του πόδι εξαπωλεί μία οβίδα. Και ξάφνου ο Martin Tyler ουρλιάζει: «Aguerooooooo», «ορκίζομαι, δεν θα δείτε ξανά κάτι τέτοιο, ποτέ»! Η Σίτι είχε κάνει το θαύμα, γύρισε την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις και έκανε τους φίλους της να κλάψουν από χαρά. Στην άλλη πλευρά της πόλης το Ολντ Τράφορντ σε κατάσταση σοκ, καθώς μόλις σε 5 λεπτά είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται απ' το Ζενίθ στο Ναδίρ. 

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code