ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Φερέρο κατά των ιταλικών ομάδων στο ESL: «Ελπίζω να τιμωρηθούν»

 




Σκληρή κριτική άσκησε ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια προς τις Ιταλικές ομάδες που δέχθηκαν να μπουν στον ESL , αλλά και στον Ανιέλι προσωπικά !

Ο Φερέρο μάλιστα τόνισε πως Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους , θα έπρεπε να τιμωρηθούν από την ιταλική Ομοσπονδία, καθώς όπως δήλωσε το ιταλικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ένα γερό πλήγμα εξαιτίας τους.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε χωρίς τους φιλάθλους. Πρέπει να πάρουμε πίσω το ποδόσφαιρο. Αν ακολουθήσουμε ανθρώπους που πάνε κόντρα στο ρεύμα δεν θα μας βγάλει πουθενά. Πάντα καταψήφιζα τον Ανιέλι, ποτέ δεν τον ακολούθησα. Τι έκανε τώρα σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα; Πραγματικά δεν έχω λόγια για εκείνον. Αν πω αυτά που θέλω θα μπει πρόστιμο στο ραδιοφωνικό σταθμό», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Σαμπντόρια τονίζοντας στη συνέχεια πως:

«Η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Ίντερ δεν έπρεπε να παρευρεθούν στη σύσκεψη της Serie A την περασμένη Δευτέρα. Αφού ήθελαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο γιατί παρευρέθηκαν;

Ελπίζω να τιμωρηθούν, πολύ δύσκολα θα ξεφύγουν από όλο αυτό. Όλοι οι Ιταλοί έχουμε δεχθεί σημαντικό πλήγμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο Ανιέλι και από τι επηρεάστηκε ώστε να προβεί σε τέτοια ενέργεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code