ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης:Δύσκολη αποστολή με το βλέμμα στην Ευρώπη οι Αρκάδες



Ευκαιρία για δοκιμές

 Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης ανταμώνουν σήμερα (21/4 17:15) στο Γ.Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική των play-off. 

Ο Ολυμπιακός απόψε δίνει ένα πιο διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράματα και παίκτες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να κατεβάσει σχήμα με αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να έχει μία καλύτερη εικόνα για το ρόστερ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ουσεινού Μπα θα λείψει από τον αγώνα καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στην μέση όποτε αποφασίστηκε να μην παρθεί κάποιο ρίσκο. 

Η αποστολή του Ολυμπαικού:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Για την υπέρβαση ο Αστέρας

Ο Αστέρας καταφθάνει στην Αθήνα με απουσίες απέναντι στο δύσκολο έργο που έχει με τους πρωταθλητές Ελλάδος.
 
Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 6η θέση μετά και την ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 και στο -5 από τον 5ο Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές να μειώσουν την ψαλίδα ή και ακόμα να βρεθούνε σε μία εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν Ευρώπη.

Εκτός αποστολής για τον Αστέρα βρίσκονται οι  Καστάνιο, Μουνάφο, Σίτο, Καπίγια και Λουίς Φερνάντεθ, με τους τρεις πρώτους να μένουν εκτός λόγω κόπωσης και τους δύο τελευταίους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.Ο Μίλας Ράσταβατς όμως θα έχει στην διαθεσή του τον Τζίμα, ο οπίος επέστρεψε μεσοβδόμαδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.\

Οι αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασυλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αλβάρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λεό Τιλίκα, Μπελόγκ, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code