ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΟΚ (19:30): Ντέρμπι της πόλης με φόντο την Ευρώπη και την 2η θέση!


Ο Άρης "φιλοξενεί" τον ΠΑΟΚ (21/04, 19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά και για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο γηπεδούχος Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (1-2 με ανατροπή) και με μία ακόμα νίκη ουσιαστικά "κλειδώνει" το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από τώρα, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ θα κάνει και ένα σημαντικό βήμα για την 2η θέση καθώς θα αποσπαστεί έξι βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Κρίσιμο ματς για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανωτερότητα και να αποκτήσει μία "διαφορά ασφαλείας" από τους διώκτες της.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού (2-0) στη Τούμπα και θέλει να συνεχίσει με "τρίποντο" στα πλέι οφ, που θα τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα όσον αφορά την Ευρώπη ενώ θα φτάσει τον Άρη στους 57 βαθμούς και τη 2η θέση! Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και είναι προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για το ματς, θέλοντας τη νίκη, κάτι που είχαν κάνει και στα περσινά πλέι οφ, νικώντας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον "ελλιπή" και "νεανικό" Άρη με σκορ 0-2.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, συμμετείχε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα οι Κάτσε και Μπεναλουάν, που προέρχονται από τραυματισμό, κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού των "κιτρίνων". Επίσης ο Μπρούνο Φελίπε έχει τεθεί νοκ άουτ με θλάση και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς κόντρα στον Άρη, υπολογίζοντας σε όλους τους διαθέσιμου ποδοσφαιριστές. Πάντως δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Σίντζι Καγκάβα, Άντριαν Περέιρα, Ένεα Μιχάι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Νίκα Νινούα μόλις χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code