ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η ήμι-τελική μάχη των Δικεφάλων για την πρόκριση

 


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στο στάδιο της Τούμπας στις 19:00, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του δικεφάλου του Βορρά να έχει ένα μικρό προβάδισμα από την πρώτη αναμέτρηση.

Οποίος από τους 2 περάσει στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθεί με τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, όποιος έκαμψε την αντίσταση του πολύ μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα και κέρδισε με 3-1.

Τωρα ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ πριν από το ματς με την ΑΕΚ δεν κατάφερε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πάρει τους 3 βαθμούς καθώς και οι 2 ομάδες έμειναν στον 0-0, αλλά συνεχίζει μετά και το στραβοπάτημα του Άρη που δεν κέρδισε τον Αστέρα να είναι σε ισοβαθμία μαζί του. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει σε 5 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα, πέραν του Ενέι Μιχάι που συνεχίζει στο πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, δεν θα υπολογίζονται και οι Περέιρα, Καγκάβα, Κρέσπο και Ελ Καντουρί. Ο Κρέσπο και ο Ελ Καντουρί έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ιάπωνας έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Από την άλλη η φιλουξενούμενη ΑΕΚ συνεχίζει να μην βρίσκεται στις καλύτερες της μέρες και στο πρωτάθλημα κυνηγάει εν αγωνίως  να διατηρηθεί στις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκης και ηττήθηκε με "κατεβασμένα τα χέρια", με σκορ 2-0. Αλλά παραμένει 4η στη βαθμολογία έχοντας 55 βαθμούς και καταδιώκει ΠΑΟΚ και Άρη. Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου αρκετά είναι και τα θέματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς Μπακάκης, Λάτσι και Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία έκαναν θεραπεία και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Στην αποστολή θα δώσει το παρόν ο Λόπες που προπονήθηκε κανονικά.

Στο περασμένο παιχνίδι για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ πήρα την νίκη στην τελευταία φάση του ματς με μια φανταστική εκτέλεση φάουλ του Μουργκ, με 0-1 και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Η ΑΕΚ θα παλέψει για να πάρει και αυτήν με την σειρά της την πρόκριση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: "Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code