ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Με υπογραφή του Ελ Αραμπί οι ερυθρόλευκοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

 

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στους Γιαννιώτες, αφού στο 9' λεπτό ο  Ελευθεριάδης πέρασε τον Ανδρούτσο με δεύτερη προσπάθεια αλλά η τελική ήταν πολύ έξω, καθώς έξι λεπτά αργότερα, ο Παντελάκης απείλησε με κεφαλιά το τέρμα των ερυθρολεύκων μετά από κόρνερ του Καρτάλη.

Στο 24' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι επειδή ο Πίρσμαν έκανε χέρι από σουτ του Μπρούμα, με τον Ελ Αραμπί να αναλαμβάνει την εκτέλεση κόρνερ και να ευστοχεί στο 26' λεπτό. Ο 34χρονος Μαροκινός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα του στο 41' λεπτό, αφού από κοντά έκανε το 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν στο 47' λεπτό μεγάλη φάση από τον Ελ Αραμπί, στο 41' ο Καρτάλης σκόραρε για τους Ηπειρώτες μειώνοντας σε 2-1. Έξι λεπτά αργότερα όμως, ήταν η σειρά του Μπρουμά να μιλήσει, αφού από ασίστ του Ελ Αραμπί, έκανε το 3-1 (57'). Οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά την κατάσταση και κράτησαν το αποτέλεσμα που τους έδινε πρόκριση, αλλά βέβαια στο 89' ο Χολέμπας δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 στον επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού και έκλεισε την θέση του για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μασούρας, Χολέμπας, Μπρούμα και Ρέαμπτσιουκ.

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης, Εραμούσπε, Μιλιντσεάνου, Κάστρο και Πίρσμαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code