ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στην επιστροφή του ο Ρόμπεν

 


Από τότε που επέστρεψε στη Γκρόνινγκεν το περασμένο καλοκαίρι, ο σπουδαίος Άριεν Ρόμπεν κατάφερε να παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια όλη τη σεζόν λόγω ενοχλήσεων και πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν στα πόδια εδώ και μήνες.

Ωστόσο, η ώρα για την επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις είναι κοντά πλέον για τον 37χρονο Ολλανδό ακραίο. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Ρόμπεν αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο μέχρι το τέλος του μήνα. 

Ο προπονητής της ομάδας, Ντάνι Μπάις δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φένλο,"Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι ο τραυματισμός του Άριεν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Από τη μία πλευρά είναι ένας μόνο από τους παίκτες που διαθέτουμε, από την άλλη είναι εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιριστής και είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα νεαρά παιδιά. Πολλοί από αυτούς ονειρεύονται μια καριέρα σαν αυτή που είχε. Συνεπώς, θα ήταν πολύ καλό εάν παίξει ξανά σε αγώνα μέσα σε λίγες εβδομάδες-μέρες ώστε να μπορέσει να μας βοηθήσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code