ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Superleague2:Μεγάλες νίκες για Παναχαϊκή και Καραϊσκάκη


 Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της 16ης αγωνιστικής της Superleague2 με την Παναχαϊκή να επιστρέφει στις εντός έδρας νίκες,μετά την νίκη επί της Ξάνθης με 1-0, με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Καραϊσκάκη να καταφέρνει την πρώτη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εργοτέλη με 1-0.

Μεγάλο διπλό για Καραϊσκάκη  

Ο Καραϊσκάκης πέτυχε την πρώτη του,και πολύ σημαντική,εκτός έδρας νίκη του απέναντι στον Εργοτέλη με γκολ του Χρήστου Μαραθωνίτη στο 72.Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μάγγου πραγματοποιήσαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα και έτσι πέτυχαν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Για το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άντεξε με δέκα η Παναχαϊκή 

Η Παναχαϊκή πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας καθώς αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 19΄ λεπτό με την αποβολή τους Μπρους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Χρήστος Γιούσης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον αγώνα το οποίο έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο και κρατά την ομάδα της Πάτρας σε τροχιά play-off.Ο Γλύκος έκανε ένα τραγικό λάθος και ο Γιούσης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα από τα ευκολότερα γκολ στην καριέρα του.

Εργοτέλης:Κατσιμήτρος,Σερβιλάκης,Νεράλ,Μπάτζιος,Μαζολουξής,Τσέλσιος,Μπουτσάκης,Αμπντουλαχί,Κωστανάσιος,Πατρινός,Κοκκίνης.

Καραϊσκάκης:Χουάντερσον,Τάμπας,Μπεκατώρος,Λόβριτς,Κλιγγόπουλος,Χατζηδίμπας,Δερμιτζάκης,Ναζίμ,Μπρέμπος,Βακενβάι,Δούμτσιος

Παναχαϊκή:Κολοβούρης,Αποστολόπουλος,Σταμόπουλος,Πατάπης,Μαρκοπουλιώτης,Μπρους,Ανάκογλου,Τσερούτι,Γιούσης,Μπάτροβιτς,Αραβίδης

Απόλλων Λάρισας:Γλύκος,Γκόρας,Καρίκι,Μόρας,Σκούπρα,Μπάλλας,Χατζής,Λίταινας,Γιάκος,Τζοβάρας,Ομπράντοβιτς

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Εργοτέλης-Καραϊσκάκης 0-1(72΄Μαραθωνίτης)

Παναχαϊκή- Απόλλων Λάρισας 1-0(52΄Γιούσης)

Κυριακή

14:00 Διαγόρας Ρόδου-Δόξα Δράμας

14:45 Χανιά-Ξάνθη

14:45 Λεβαδειακός-Τρίκαλα

14:45 Ιεράπετρα-Ιωνικός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code