ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αρτέτα για Ολυμπιακό: "Πρέπει να νικήσουμε'

 

Ο Μικέλ Αρτέτα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι δεν σκέφτεται την εκδίκηση παρά μόνο την νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου: Για τα επόμενα παιχνίδια και τη σημασία τους: «Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του: «Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρυσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος. Αν θέλουμε εκδίκηση; Πρέπει να νικήσουμε».

Για τη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι: «Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την συνάντηση με τον Παπασταθόπουλο: «Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον "Πάπα" είναι τόσο καλός χαρακτήρας που του αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε».

Για τη κατάσταση του Σμιθ Ρόου: «Βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Θα τον δοκιμάσουμε σήμερα στην προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεισφέρει αύριο ή στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο και δουλεύει πολύ». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code