ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ: Με σοβαρότητα για να μην έχει εκπλήξεις- Για την ανατροπή ο Βόλος!


Η ΑΕΚ θέλει να υπερασπιστεί το 4-2 του ΟΑΚΑ σήμερα στο Πανθεσσαλικό.


ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το τρίτο κατά σειρά εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάν τους 4-2. Η ΑΕΚ πηγαίνει στην αναμέτρηση με προβάδισμα, που όμως πρέπει να επιβεβαιώσει και εντός αγωνιστικού. Απέναντι της μια καλά δουλεμένη ομάδα, που έδειξε και στην πρώτη αναμέτρηση ότι μπορεί να σκοράρει με μεγάλη άνεση.

Χωρίς τους τραυματίες Ντεντάκη, Κολόμπο και Ρενάτο Σίλβα θα παραταχθεί ο ΝΠΣ Βόλος, με τον Άνχελ Λόπεθ να δηλώνει χθες πως η ομάδα του θέλει γρήγορο γκολ. Αντιθέτως επιστρέφουν στην αποστολή οι Περέα και Μπουένο, με τον πρώτο να διεκδικεί και θέση στην ενδεκάδα. Στην πλευρά της ΑΕΚ και πάλι θα είναι αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών με τον Μανόλο Χιμένεθ για ένα ακόμη παιχνίδι να μην υπολογίζει τους Ολιβέιρα, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σαρδέλη και Τσιγκρίνσκι.

Ως προς τη διάταξη των δύο ομάδων ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει ελάχιστες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Κλέιμαν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στο 4-2-3-1. Δεξιά στην άμυνα ο Τέκιο, αριστερά ο Φεράρι και στο κέντρο οι Μήτογλου και Γκρίλο. Τσοκάνης και Ριένστρα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, δεξιά στην επίθεση θέση θα πάρει ο Περέα, αριστερά ο Μπαρτόλο και ο Σωτήρης Νίνης θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τάσο Δουβίκα.

Από την πλευράς της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, παρόλο που έχει τρία δεξιά μπακ στην αποστολή, θα επιμείνει στην επιλογή του Σβάρνα σε ρόλο δεξιού μπακ. Στο 4-2-3-1 ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Σβάρνας δεξιά στην άμυνα, Λόπες αριστερά και Νεντελτσεάρου, Λάτσι στο κέντρο της. Ο Σιμάνσκι είναι ο σίγουρος στα χαφ, με τον Σάκχοφ να έχει προβάδισμα έναντι του Κρίστισιτς για να βρεθεί στο πλευρό του. Μπροστά τους ο Μάνταλος, έχοντας αριστερά στην επίθεση τον Αλμπάνη και πιθανότατα δεξιά τον Νταντσένκο για να πάρει ανάσες ο Λιβάι Γκαρσία. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φεράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνης, Λογαράς, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Ανσαριφάρντ.

Ώρα: 18:00

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα), VAR: Ευαγγέλου, AVAR: Σαμοΐλης.

Μετάδοση: CosmoteSport 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code