ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για την ανατροπή ο Άρης ,με αλλαγές για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

  


 Άρης και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα (4/3) στις 20.00 στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' με σκοπό να πάρουν ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος .

Οι ''κίτρινοι'' έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να γίνουν η πρώτη  ελληνική ομάδα που δεν θα δεχθεί γκολ από τους ''ερυθρόλευκους'' . Για να καταφέρουν έτσι,  να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση !

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του, τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 που θα αποτελείται από: Κουέστα στο τέρμα, Σούντγκρεν δεξιά και  Γκανέα αριστερά στην άμυνα, Ρόουζ, Δεληζήση στα στόπερ , Σάσα, Τζέγκο στα χαφ, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο ή Σίλβα πίσω από  Μαντσίνι ή Μήτρογλου που θα βρίσκονται στη κορυφή .

Από την άλλη ο Ολυμπιακός , πρέπει να βρει λύσεις στις απουσίες και την κόπωση , για να καταφέρει να τελειώσει τη πρόκριση !

Ο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σα και τον Βαλμπουενά για να τους ξεκουράσει, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Σεμέντο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους : Τζολάκη στο τέρμα , Παπασταθόπουλο, Μπα στα στόπερ ,Ανδρούτσος και Χολέμπας θα είναι στα άκρα της άμυνας. Εμβιλά και Μπουχαλάκης σε ρόλο αμυντικών χαφ, μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μασούρας, Μπρούμα, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Άρης αποστολή: Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Ολυμπιακός αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code