ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να περάσει ένα χαλαρό «ερυθρόλευκο» μεσημεράκι...


Σ' ένα ματς όπου θα έχει την ευκαιρία του να δοκιμάσει πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς , δεν επιθυμεί να βάλει μεγάλη ένταση στους παίκτες του αλλά να πάρει μία νίκη με... σβηστές μηχανές (15:00)

Αντίπαλος του Ολυμπιακού σήμερα, η Λαμία. Μία ομάδα η οποία αν μη τι άλλο έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα το τελευταίο χρονικό διάστημα από την έλευση του Γρηγορίου και έπειτα, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί από την τελευταία θέση όπου και βολόδερνε.

Οι ερυθρόλευκοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς μετά την πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος και όπως αυτή ήρθε προς το τέλος του 90λεπτου αλλά και με την πολύ σημαντική έτσι όπως εξελίχθηκε νίκη στο 85' μέσα στον Βόλο με τον Εμβιλά να χρίζεται σκόρερ για το 1-2. Δύο αναμετρήσεις - αντίδρασης μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ελλάδα, δύο αναμετρήσεις που δείχνουν κατά πόσο πολύ το θέλουν το πρωτάθλημα και το σχεδόν απόλυτο οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Από την άλλη η Λαμία και αυτή έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο Καραϊσκάκη, αφού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με μία αρκετά καλή εικόνα αλλά κατάφερε να φέρει «Χ» και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα του Γιαννίκη όπου όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί πόσο καλή είναι μετά τις τρεις σερί νίκες με τον Παναθηναϊκό αλλά και το 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. 

Στα των ενδεκάδων, για τον Ολυμπιακό περιμένουμε κάτω από τα γκολπόστ τον Σα, στην άμυνα Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπα. Πιο μπροστά, στην μεσαία γραμμή ο Τιάγκο Σίλβα μαζί με τον Μπουχαλάκη, ενώ στα εξτρέμ θα δούμε Μασούρα, Φορτούνη και ως δεκάρι τον Βαλμπουενά που ενδεχομένως να εναλλάσσει θέση συχνά με τον Έλληνα διεθνή. Στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Για την Λαμία πορτιέρο θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Μαρτίνεθ , στην μεσαία γραμμή Γκούγκα και Μπγιάρνασον, ενώ προωθημένοι Ρόμανιτς, Βασιλακάκης, Ντέλετιτς και κορυφή επίθεσης ο Καραμάνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code