ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης: Ντέρμπι Θεσσαλονίκης με ''φόντο'' την 2η θέση


 Ο ΠΑΟΚ παίζει μεγάλο ντέρμπι με τον Αρη, στο στάδιο της Τούμπας στις 19:30, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League, την εν λόγω αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πολωνός Μάρτσινιακ.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις 2 ομάδες καθώς, η μάχη της δεύτερης θέση ''καλά κρατει'', οπότε και οι 2 θέλουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς, ώστε να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα στα Play-Off.

Ο ΠΑΟΚ, δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο αγωνιστικά με τα αποτέλεσματα να μην έρχονται και την γκρίνια από τους φίλους της ομάδας να μεγαλώνει, ολοένα και περισσότερο. Παρόλο που δεν πήρε την νίκη και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση τελείωσε με 1-1. Στα του Πρωταθλήματος ο δικέφαλος του Βορρά, δεν πήρε ούτε εκεί νίκη καθώς ηττήθηκε από τον αξιόμαχο και πολύ ανταγωνιστικό Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και έχασε έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης. Το θετικό για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες και όπως φαίνεται θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Έτσι δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο, για την σημερινή αναμέτρηση. Κατά τα άλλα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και ο Μιχάι δούλεψε σε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και ήταν οι μόνοι 2 που απουσίασαν από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης από την δική του πλευρά επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, το τραγικό λάθος του Κουέστα, αλλά και το γεγονός ότι με αυτό χάθηκε για την ομάδα του η πρόκριση. Στο πρωτάθλημα ο Άρης την περασμένη αγωνιστική πήρε εύκολη νίκη επί του Ατρομήτου με 3-0 παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βέβαια ήταν η πρώτη του νίκη στα Τελευταία 5 παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άκης Μάντζιος ολοκληρώσε την προετοιμασία του και δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Ματέο Γκαρσία ενω εκτός αποστολής έμεινε και ο Ματίγια. Ο Έλληνας τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει τους ίδιους ποδοσφαιριστές με μοναδική αλλαγή αυτή του Κουέστα που φαίνεται να μένει στον πάγκο και την θέση να παίρνει ο Μπουσέ.

Στο βαθμολογικό κομμάτι το ντέρμπι μεταξύ των 2 ομαδων εκτός από την αίγλη και την αντιπαλότητα που έχει, έχει τεράστια σημασία και για τις θέσεις των ομάδων εκεί. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση ένα μόλις βαθμο κάτω από τον Άρη που βρίσκεται στην 2η με 47. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κερδίσει ο Άρης με 1-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Από την άλλη το παιχνίδι αυτό έχει μείνει στις μνήμες του ΠΑΟΚ, καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και έχασε την σεζόν ο Γουαγκέ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο , Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code