ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρούμα: «Είναι φυσικό να θέλει εκδίκηση η Άρσεναλ, αλλά κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του»

 


Ο πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού Μπρουμά, μίλησε για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ για την φάση των ''16'' του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα του θέλει την νίκη, αλλά και πως οι ''Κανονιέρηδες'', θα ψάξουν την ρεβάνς. Από την άλλη μίλησε για την συνεισφορά του Σωκράτη για το ματς με την Άρσεναλ, καθώς ο Παπασταθόπουλος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν εκεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν υπάρχει φόβος στον Ολυμπιακό ως προς το γεγονός ότι η Άρσεναλ θα ζητά ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό: «Φόβος σε καμία περίπτωση. Είναι φυσικό να θέλει εκδίκηση η Άρσεναλ, αλλά κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του. Όταν ενημερωθήκαμε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ήμασταν όλοι χαρούμενοι γιατί θα γίνουν σπουδαία, σπουδαία παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά σκεφτόμαστε τη νίκη, αυτό είναι που μας νοιάζει».

Για τα «μυστικά» των Άγγλων που τους είπε ο Παπασταθόπουλος «Μας είπε κάποια μυστικά ο Παπασταθόπουλος, αλλά δεν θα σας πω κανένα από αυτά. Φυσικά, ξέρει τα αποδυτήρια της Άρσεναλ καλύητερα από τον καθένα. Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, έχει παίξει στη Μίλαν, στη Ντόρτμουντ, στην Άρσεναλ, που είναι μεγάλες ομάδες. Είναι παίκτης με εμπειρία που βοηθάει πολύ τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον έχουμε και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει πολύ την Πέμπτη».

Για την 10η θέση που βρίσκεται η Άρσεναλ στην Premier League: «Η θέση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα μου προκαλεί έκπληξη. Είναι πολύ παράξενο γιατί η Άρσεναλ έχει σπουδαίους παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω όμως ότι θα ανέβουν στη βαθμολογία γιατί απομένουν αρκετά παιχνίδια».

Για τα περσινά παιχνίδια Ολυμπιακός-Άρσεναλ στο Europa League: «Δεν ήμουν εδώ πέρυσι, αλλά έγινε φοβερός αγώνας, ειδικά εκ μέρους του Ολυμπιακού. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε μιλήσει λίγο γι' αυτό και όλοι ξέρουμε ότι και φέτος δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Άρσεναλ είναι σπουδαία ομάδα με ποιότητα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι το ίδιο με πέρυσι, αλλά όλα είναι πιθανά.

Για την πιθανότητα κλήσης του στο Euro από τον Φερνάντο Σάντος: «Ξέρω ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής παρακολουθεί τους αγώνες μου. Μιλάει συχνά μαζί μου, αλλά και φυσικά με άλλους Πορτογάλους ποδοσφαiριστές. Γνωρίζω ότι ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ τραβάει την προσοχή και είναι ευκαιρία για εμένα να αποδείξω την αξία μου απέναντι σε μεγάλη ομάδα, απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Το να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο Euro το καλοκαίρι θα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο μόνος τρόπος να το πετύχω είναι να δουλέψω σκληρά, καθημερινά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code