ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μασούρας: Να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας



Ο Γιώργος Μασούρας, ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολύτιμης ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα της Ισπανίας, μίλησε σχετικά με το παιχνίδι και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Γεωργία.

Η Ελλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με την Ισπανία στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε στην συνέχεια ο Τάσος Μπακασέτας, με τον εξτρέμ της Εθνικής μας Ομάδας να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και να δίνει το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Γεωργία.


Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όταν παίζεις με τόσο καλή ομάδα δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες, ήμασταν τυχεροί σε μία φάση για το 1-1, βάλαμε το γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Δείξαμε κομμάτια της παλιάς Εθνικής, ήταν και από τεχνικής πλευράς πολύ καλή η εμφάνιση μας, δεν νομίζω πως κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλει να παίζει, ένιωθα καλά, είχα τρεξίματα αλλά ο προπονητής έκρινε πως έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα».

Συνεχίζοντας για τον αγώνα με την Γεωργία είπε: «Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Γεωργία, για να ελπίζουμε σε κάτι καλό, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code