ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ: Να κάνει ότι με την ΑΕΚ ο ΝΠΣ, με σημαντικές απουσίες ο ΟΦΗ

 


 Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται στο "Πανθεσσαλικό" τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League 1

ΝΠΣ Βόλος:

Κέρδισε εκ νέου ο Βόλος την ΑΕΚ με 1-0, αφού μετά την επικράτηση του κυπέλλου, ακολούθησε το ίδιο σκορ και στο πρωτάθλημα για την κανονική διάρκεια της Super League 1.

Το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ είναι η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία των πλέι άουτ και δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση με σενάρια των τελευταίων θέσεων στον πίνακα.

Πάντως θα ήθελε να διατηρήσει ένα καλό πρόσωπο στα εφτά αυτά παιχνίδια, αρχής γενομένης το σημερινό με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Εκτός ο τιμωρημένους Μπαριέντος και Μπαρτόλο. Επιστρέφει ο Αντώνης Ντεντάκης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Το ίδιο συνέβη και με τον Ριένστρα, ο οποίος επίσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

ΟΦΗ:

Με την προπόνηση χθες το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την σημερινή (20/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League.

Είναι ο πρώτος από τους επτά τελικούς στη μάχη της επιβίωσης. Πλέον κάθε πόντος είναι πολύτιμος για την παραμονή και κάθε απώλεια κάνει την κατάσταση από πιο δύσκολη έως μη αναστρέψιμη

Στην αποστολή βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, όπως και ο Λυμπεράκης, αλλά τα προβλήματα είναι και πάλι σοβαρά.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, στο απουσιολόγιο προστέθηκαν οι Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Γιαννούλης και Σωτηρίου, ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σελίμοβιτς, Γιάννου, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Βαζ.

Αναφορικά με τον Πορτογάλο, χθες συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Εκτός αποστολής είναι ακόμα ο τιμωρημένος Nazareno Solis και οι Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Ρενάτο, Περέα, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Δουβίκας και Μπουένο.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σόουζα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code