ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντεμπούτο Χεζόνια - Τίμηση Καλάθη



Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (21:00) την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ  στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague και δύο ξεχωριστά πρόσωπα για το «τριφύλλι» έρχονται αντιμέτωπα στο παρκέ.

Από την μια πλευρά ο Μάριο Χεζόνια που παίρνει το βάπτισμα του πυρός με τα «πράσινα» κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, και από την άλλη, ο Νικ Καλάθης, ο πρώην ηγέτης του Παναθηναϊκού, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος με την φανέλα άλλης ομάδας. Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον Έλληνα γκαρντ στο τζάμπολ του αγώνα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχουν τεθεί εκτός πλάνων από τον Όντεντ Κάτας. Ο Έλληνας αρχηγός του Παναθηναϊκού φαίνεται να μην έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Άρη και η πιθανότητα συμμετοχής του στην 12αδα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σέρβος γκαρντ δεν προπονήθηκε την Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από την θλάση και θα παραμείνει για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός δράσης. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: 

«Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό τους με την άμυνά μας, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να είμαστε πολύ επιθετικοί από την αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, να παίξουμε σωστά το  post παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες – κλειδιά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Euroleague είχαμε πρόβλημα στην επίθεση (σ.σ. κόντρα στην Άλμπα). Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε καλύτερα. Να δούμε, επίσης πόσο θα συνεισφέρει σε αυτό ο Μάριο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code