ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός (1-2): Επιστροφή στις νίκες με υπογραφή Εμβιλά

 


 Ο ΝΠΣ βόλος υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο "Πανθεσσαλικό" στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα με σκορ 1-2 απέναντι στον Βόλο. Σκόρερ ήταν ο Φορτούνης στο 4' και ο Εμβίλα στο 81', ενώ για τον ΝΠΣ το γκολ σημείωσε στο 10' ο Γκρίλο. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από αυτή την νίκη επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα αφού στα δυο προηγούμενα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη δεν κατάφεραν να πάρουν τους επιθυμητούς βαθμούς. Η προσοχή των "Κόκκινων" είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδος. 

1ο Ημίχρονο:

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και από τις δυο ομάδες. Μάλιστα στο 4' ο Φορτούνης σούταρε μετά το γύρισμα του Μπρούμα και έκανε το 0-1 για τους "ερυθρολεύκους". Ο Βόλος έβγαλε αντίδραση και στο 10' έκανε το 1-1, μετά το κόρνερ του Μπαριέντος ο Γκρίλο πρόλαβε τον Μπα και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Το παιχνίδι μετά την επίτευξη των τερμάτων άρχισε να γίνεται πιο σκληρό έχοντας ένταση και αρκετά φάουλ όπως και κράχτες. Ο Ολυμπιακός πίεζε αρκετά τον ΝΠΣ κερδίζοντας κόρνερ και πάγια κοντά στην μεγάλη περιοχή. Στο 33'  μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά ενώ ο Ελ Αραμπί έβγαινε σε θέση βολής. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει και έχασε μια μεγάλη φάση στο 35' με μια εκτέλεση φάουλ που έβγαλε με γροθιές ο Σα και μετά με σουτ του Μπαριέντος που βρήκε κόντρα. Ο Σεμέδο αντιμετώπισε πρόβλημα με το πόδι του και αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή των "ερυθρόλευκων", στην θέση του μπήκε ο Παπασταθόπουλος στο 39'. Στο 40'  ο Βαλμπουενά έμεινε ψηλά, έκλεψε και προσπάθησε να πιέσει αλλά η μπάλα βγήκε έξω. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Εμβιλά έκανε το σουτ αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε.

2ο Ημίχρονο:

Το 2ο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους "ερυθρόλευκους" αφού μετά τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο Σεμέδο υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός στο 51' και στο 53' έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες, από τον Φορτούνη και τον Εμβιλά αντίστοιχα. Αλλαγή για τον Βόλο στο 58' ο Μαρτίνες αντί του Τέκιο. Γκολ για τον Ολυμπιακό το  οποίο ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφσάιντ στην αρχή της φάσης με τον Φορτούνη. Αλλαγή για τους "κόκκινους" στο 63' ο Χασάν αντί Βαλμπουενά. Μια ακόμη καλή φάση για τον Ολυμπιακό στο 72' σουτ του Καμαρά σε σώματα και μετά σουτ του Φορτούνη που μπλοκάρεται. Στο 77' χαμένο τετ α τετ ο Χασάν με υπόδειξη οφσάιντ. Στο 81' γκολ. 1-2 με τον Εμβιλά, πάει να δει τη φάση ο ρέφερι και εάν επηρεάζει το γκολ του Εμβιλά ο Χασάν, που έκανε πάντως κίνηση να αποφύγει τη μπάλα. Μετά τον έλεγχο του VAR την κίνηση για να βγει η φάση αυτή έγινε από τον Μπρούμα, με αποτέλεσμα το γκολ  να μετράει κανονικά. Στο 85' ο Μπουένο πήρε την θέση του Τσοκάνη για τον Βόλο, ενώ για τον Ολυμπιακό Ο Ραντζέλοβιτς στην θέση του Μπρούμα στο 86', στο 87' Μπουχαλάκης αντί Φορτούνη και ο Μασούρας στη θέση του Ελ Αραμπί. Στο 94' ψαλίδι του Μήτογλου έξω

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης και Μπαριέντος.

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Μπα, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code