ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός: Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Βόλος, μην χάσουν κι άλλους βαθμούς οι "ερυθρόλευκοι"

 

 Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις (19:30) για τα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League.

ΝΠΣ Βόλος:

Ο Βόλος μετά το διπλό επί του ΟΦΗ με 2-1 πριν δύο εβδομάδες, έδειξε την δύναμη του και στο ματς εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης κερδίζοντας 2-0.

Σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, που αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική στον πρώτο γύρο τώρα θα διεκδικούσε με περισσότερες αξιώσεις την είσοδο της στην πρώτη εξάδα της Super League 1.

Ο Ισπανός τεχνικός μετράει δύο απουσίες, του τραυματία Ντεντάκη και του τιμωρημένου Περέα.

Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Europa League, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Βόλο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια η "ερυθρόλευκοι" έχουν (ήττα με 2-1 από την Παναθηναϊκό και ισοπαλία 1-1 με τον Άρη).

Εκτός των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάριος Βρουσάι που είναι τραυματίες, ενώ ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν χώρεσε στα πλάνα του Πορτογάλου με αποτέλεσμα να μένει και αυτός έξω από τους 22 παίκτες της αποστολής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μίλοκ, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Μπουένο.

Ολυμπιακός: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code