ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι Ηπειρώτες

 


Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν αντιμέτωποι την Τετάρτη (3/3) για το δεύτερο σκέλος των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ηπειρώτες εκμεταλλεύτηκαν το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1, στις 18/2) και μπήκαν δυναμικά στον αγώνα με αποτέλεσμα να νικήσουν τους πράσινους με 1-2 στο Απόστολος Νικολαΐδης. Για αυτό οι Γιαννιώτες πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον αγώνα και με γκολ των Παντελάκη με κεφαλιά και αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη στο 2' και στο 9' αντίστοιχα, προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε τέσσερα γκολ για να κάνει την ανατροπή, αλλά έδειξε νωχελικότητα στο πρώτο μέρος, αφού οι παίκτες του δεν έκαναν ούτε τελική.

Η πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό έγινε στο 55' με μια κεφαλιά του Καρλίτος, που τυπικά δεν απείλησε την εστία του Λοντίγκιν. Οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς στα επόμενα λεπτά και με κεφαλιά  ο Πούγγουρας μείωσε σε 1-2, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα. Αν και οι γηπεδούχοι έδειξαν να ανεβαίνουν στα τελευταία λεπτά, οι Γιαννιώτες υπερασπίστηκαν το προβάδισμα τους και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση.


Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνες, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος


ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Μιλιτσεάνου, Παμλίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code