ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ: Πήραν το ''Χ'' οι γηπεδούχοι, πήρε την πρόκριση ο Δικέφαλος (1-1)

 


Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στο ''Αθ. Διάκος'' στις 18:00, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει προβάδισμα, από την νίκη του στην Τούμπα με 5-2.

Ο πολύ μαχητικός ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς τελείωσε 1-1, με τον ΠΑΟΚ να περνά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με συνολικό σκορ υπέρ του 3-6. Τα γκολ έβαλαν ο Νινούα με ωραίο σουτ στο 15' και ο Τζέιμς στο 53'.

1ο Ημίχρονο: Πολύ δυνατά μπήκαν και οι 2 ομάδες στο αγώνα, με την Λαμία να απειλεί με ένα σουτ του Πίτι στο 3’, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα σουτ του Σφιντέρσκι, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε και η μπάλα πέρασε έξω και παρέμεινε το 0-0-, στο 9’. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στην αναμέτρηση με ένα σουτ, από τον Νινούα, μετά από ασιστ του Καγκάβα και 0-1, στο 15’. Η Λαμία αντέδρασε και έβγαλε μία καλή στιγμή με τον Πασχαλάκη να κάνει διπλή επέμβαση, μία από σουτ Πίτι και μία από σουτ του Βασιλακάκη. Από εκεί και πέρα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα και διακόπηκε για λίγο το παιχνίδι. Η Λαμία συνέχιζε να παίζει δυνατά και πιέζει για την ισοφάριση. Ο ρυθμός στην αναμέτρηση έπεσε με την ομάδα του Γκαρσία να ελέγχει το παιχνίδι και να κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Ο Σφιντέρσκι έκανε ένα συρτό σουτ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έπιασε εύκολα την μπάλα στο 26ο λεπτό. Ο ΠΑΣ Λαμία απείλησε στο 30’ με ένα σουτ του Γκούγκα, το οποίο πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Πασχαλάκη. Το παιχνίδι είχε αρκετά σφυρίγματα και φάουλ και από τις 2 ομάδες, που έπαιζαν σκληρά. Η ομάδα του Γρηγορίου είχε μία ακόμα ευκαιρία με τον Γκαζαριάν να παίρνει μία κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι στο 35’, αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ, από το οποίο δεν βγήκε κάτι για τους γηπεδούχους. Ο  Νινούα εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλό σημείο για τον ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα βρήκε στο τοίχος και δεν βγήκε κάτι, παρέμεινε έτσι το 0-1. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα πέναλτι στο 43’, από τον Τζέιμς, ο οποίος έπεσε άτσαλα πάνω στον Σφιντέρσκι, ο Σβαμπ εκτέλεσε και το έπιασε ο Θεοδωρόπουλος, και σε δεύτερο χρόνο ο Μουργκ σούταρε πολύ άουτ και δεν άλλαξε κάτι στο σκορ. Έτσι έληξε και το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

2ο Ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματά του, αλλά ο Μιχαηλίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η Λαμία έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά από τον Τζέιμς και έκανε το 1-1, στο 53’. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το παιχνίδι και η Λαμία πίεζε αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο δικέφαλος του Βορρά έκανε και αυτός αλλαγές στο 64ο λεπτό χωρίς μέχρι εκείνη την στιγμή να έχει γίνει κάτι καλό για τις 2 ομάδες. Μετά από ένα λεπτό ο Λύρατζης έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν εκεί και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και παρέμεινε το 1-1.  Ο Λάμπρου έκανε ένα σουτ μετά από ωραία συνεργασία με τον Σφιντέρσκι, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ, στο 71’. Έπεσε μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού με την κούραση να είναι μεγάλη και για τις 2 ομάδες, για τις οποίες ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου για να πάρει προβάδισμα με τον Λάμπρου να σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ, 2 λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90 λεπτών. Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι, με τελικό σκορ 1-1.

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Μαντζρεκάρ, Βύντρα, Προβυδάκης (Χατζηστραβός 68’), Σαραμαντάς, Μπιάρνασον (Μπουλούλης 75’) , Γκούγκα, Γκαζαριάν, (Κωστίκας 46’) Μεντίνα (Πίτι) , Ρόμανιτς (Σταμούλης 46’) και Βασιλακάκης (Νικολόπουλος 84').

Πάγκος: Κάτσικας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Χατζηστραβός, Κωστίκας, Νικολόπουλος, Σταμούλης και Βλαχομήτρος.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (Κρέσπο 80’), Λύρατζης, Μπάμπα, Νινούα (Τσιγγάρας 68’), Σβαμπ (Ελ Καντουρί 64’), Καγκάβα, Μουργκ (Κούτσιας 80’), Τζόλης (Λάμπρου 64’), Σφιντέρφσκι.

Πάγκος: Ταλιχμανίδης, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας, Λάμπρου και Κρμέντσικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code