ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-PSV 2-1: ΘΡΎΛΟΣ ΕΊΣΑΙ

 


Σε μια όπως εξελίχθηκε επική βραδιά, ο Ολυμπιακός μέσα από χίλια κύματα κατάφερε να θριαμβεύσει με σκορ 2-1 υπέρ της PSV. Με ένα πρώτο μέρος στο οποίο βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να λυτρωθεί στο τέλος. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν. Ένα ζευγάρι που παρέδωσε δύο εξαιρετικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και μια αναμέτρηση με τρία δοκάρια. Ο Ολυμπιακός στους 16 του Uefa Europa League!

1ο Ημίχρονο:

Ένα πρώτο μέρος εντελώς καταστροφικό για τους ερυθρόλευκους. Παρ' ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε ορεξάτη και σωστά στημένη, με το πέρασμα του χρόνου υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων. Καταλυτικό σημείο το 23ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Ζαχάβι σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τόμας και "γκέλα" του Ζοζέ Σα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Ολλανδοί έβγαιναν πρώτοι σε όλες τις διεκδικήσεις και έδειχναν πιο πειστικοί με την μπάλα, στο βρεγμένο τερέν του Philip Stadion. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία του και λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει στο 31ο λεπτό, με το σουτ του Μπρούμα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Και εκεί που οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να αντέχουν την πολιορκία, ήρθε ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Λίγο πριν την δύση του πρώτου μέρους, στο 43ο λεπτό, ο Ζαχάβι διπλασιάζει τα τέρματα του με μαγική εκτέλεση φάουλ. Ολυμπιακός-PSV 2-0 έπειτα από 45 λεπτά παιχνιδιού.

2ο Ημίχρονο:

Δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορούσε να είναι νορμάλ βάση της πορείας αυτών των διπλών αναμετρήσεων. Διπλή αλλαγή με το καλημέρα για τον Πέδρο Μάρτινς με τους Μασούρα και Φορτούνη να μπαίνουν, δίνοντας μέτρα στο γήπεδο. Η ομάδα με τα μπλε χτύπησε το καμπανάκι, όταν το αριστερό του άτυχου Καμαρά βρήκε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων στο 49'. Στην πορεία η αναμέτρηση ισορρόπησε με την PSV να καταφέρνει να κλείνει τους χώρους εξαιρετικά. Ένα στημένο ωστόσο του Φορτούνη στο 77 διπλασίασε τα δοκάρια του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μάρτινς να μην πιστεύει στην τύχη του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, 8 λεπτά αργότερα, έπειτα από εξαιρετικό σουτ του δραστήριου Μάλεν, η μπάλα χτυπάει για τρίτη φορά στο δεύτερο μέρος δοκάρι, αυτή την φορά σώζοντας τους Πειραιώτες. Μέσα και ο Χασάν, μέσα και ο Ανδρούτσος για τα τελευταία 10 λεπτά. Όπου στο 87 έρχεται το ερυθρόλευκο ντελίριο. Σέντρα Φορτούνη από τα αριστερά, κεφαλιά Αραμπί, απόκρουση Εμβογκό, ριμπάουντ ο Αιγύπτιος και γκολ! Η PSV ανήμπορη να αντιδράσει και έπειτα από 94 λεπτά αγώνα οι ερυθρόλευκοι απόλυτοι θριαμβευτές.

Τελικές: 14(12)-12(70

Κατοχή: 48,9%-51,1%

Συνθέσεις:

Αϊντχόφεν: Μβογκό, Τέζε, Μποσκάλι, Βιεργκέβερ, Ντάμφρις, Ροζάριο, Γκέτσε, Τόμας, Μαξ, Ζάχαβι, Μάλεν (89' Φέρτεσεν).

Ολυμπιακός: Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Λαλά (79' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46' Φορτούνης), Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (46' Μασούρας), Ελ Αραμπί (90' Παπασταθόπουλος), Μπρούμα (79' Χασάν).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code