ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποχαιρέτησε με συνέντευξη τον Άγιαξ ο Πρόμες

 



Ο Κουίνσι Πρόμες έδωσε μία αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στο Ajax TV,μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σπαρτάκ Μόσχας.



Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων,ο 29χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε την επιστροφή του στην Ρωσία για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Μιλώντας στο Ajax TV,έδωσε μία αποχαιρετιστήρια συνέντευξη: Κοιτάζοντας πίσω βλέπω πως πέρασα μία υπέροχη περίοδο εδώ,ειδικά την πρώτη χρονιά.Είχα μερικές πολύ όμορφες στιγμές,αλλά δυστυχώς η σεζόν τελείωσε άδοξα λόγω του Covid-19.Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορυφή,επομένως είναι ακόμη πιο δύσκολο να αφήσω τον σύλλογο.Ήταν μια περίοδος κατά την οποία έμαθα πολλά και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω.

Στη συνέχεια,εξήγησε τον κύριο λόγο που αποχωρεί: Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα.Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν βασικός φέτος.Το γεγονός αυτό με δυσκόλευε,καθώς από πρώτος σκόρερ της ομάδας βρέθηκα αναπληρωματικός.Κάθε παίκτης θα δυσκολευόταν να συμβιβαστεί με αυτό.Τότε έρχεται η ώρα που σκέφτεσαι να κοιτάξεις άλλες επιλογές.Με βαριά καρδιά λέω αντίο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code