ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Βόλος: Ματσάρα και μπαλάρα από την ΑΕΚ

 Εκπληκτική παράσταση από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο δικέφαλος βρέθηκε να χάνει από τον Βόλο με 1-0 όμως με τον Τάνκοβιτς σε εκπληκτική μέρα καθάρισε την νίκη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από το Α ημίχρονο.

Α ημίχρονο: Ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 2 λεπτό είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθεί όταν, ο Περέα κέρδισε την μονομαχία από τον Μιτάι το σουτ του όμως το απέκρουσε ο Τσιτώντας.

Στο 12 νέα καλή ευκαιρία για τον Βόλο, όταν από το λάθος του Ντατσένκο ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Φερράρι όμως το σουτ του τελευταίου πήγε αουτ. 

Γκολ για τον Βόλο: Στο 14 λεπτό ο Βόλος εξαργυρώνει την υπέροχη του όταν από την υπέροχη πάσα του Νίνη ο Δουβίκας πλάσαρε υπέροχα τον Τσιτώντα και έκανε το 0-1 για τον Βόλο.

Γκολ για την ΑΕΚ: Στο 25 ήρθε το 1-1 για την ΑΕΚ, όταν από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκαρσία ο Μάνταλος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κλέιμαν.

Γκοοολ για την ΑΕΚ: Στο 29 λεπτό η ΑΕΚ ανατρέπει το σκορ όταν ο Τάνκοβιτς από την υπέροχη πάσα του Κρίστισιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολλλ την ΑΕΚ στο 32: Εκπληκτικό γκόλ από τον Τάνκοβιτς ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα εκεί όπου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Κλέιμαν.

Γκοοολ για την ΑΕΚ στο 36: Πέναλτι που κέρδισε η Ένωση όταν ο Λιβάι Γκαρσία ανατράπηκε από τον Τσοκάνη. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ολιβέιρα ο οποίος διαμόρφωσε το 4-1.

Β ημιχρόνο: Γκολλ για τον Βόλο: Στην πρώτη καλή φάση του 2 ημιχρόνου ο Βόλος ευτύχησε να βρει γκολ. Ήταν η σέντρα του Φερράρι από τα αριστερά, ο Μήτογλου πλάσαρε από την μικρή περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιτώντα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο στο 64, ο Μπαρτόλο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ που στο τετ α τετ βρέθηκε κρεμασμένος ο Τσιτώντας.

Απάντηση της ΑΕΚ, στο 65 ο Γκαρσία βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ όμως απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 75 όταν ο Γκαρσία, βρήκε τον Ανσαριφάρντ ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κλέιμαν κράτησε το 4-2 για την ομάδα του.

Πιέζει ο Βόλος και χάνει μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 84 όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νίνη, έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιτώντας.

Δοκάρι για τον Βόλο, εκτέλεση κόρνερ προβολή του Δουβίκα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code