ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το 'Χ-ασε πάλι στο τέλος ο Διαγόρας, 1-1 με Χανιά


Έμεινε πάλι στην ισοπαλία ο Διαγόρας Ρόδου που δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην αναμέτρηση απέναντι στον δυσκολοκατάβλητο ΑΟ Χανίων Κισσαμικό. Το κρίμα στην όλη υπόθεση ήταν ότι για μία ακόμη φορά ισοφαρίστηκε όπως και στο ματς με τον Ιωνικό στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση για να πάρουν έστω την ισοπαλία και περίμεναν στο δικό τους μισό το Διαγόρα, ώστε να χτυπήσουν στην κόντρα. Μάλιστα, θα έχουν να θυμούνται και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Το τέρμα για τον «Γηραιό» ήρθε στο 54' με τον Μπαστακό να κοντρολάρει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ και να στέλνει με πλασέ από κοντά την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε στο 85' με τον Μακένα σε μία παρόμοια φάση με το γκολ του Διαγόρα να εκμεταλλεύεται εκτέλεση φάουλ της ομάδας του και με πλασέ από κοντά να γράφει το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαγόρας: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46’ Κωστούλας), Ντοριβάλ (75’ Αλάεθ), Μασούρας, Σμυρλής (69’ Λινάρδος), Μπαστακός, Αυγενικού (69’ Αθανασίου), Γεωργίου (83’ Δημήτρουλας)

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Carlos (75’ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Βασιλόγιαννης (58’ Macena), Βρετός (66’ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (58’ Sountoura), Κάσσος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code