ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Παντελίδη για τους γηπεδούχους, με ίδια ''συνταγή'' το ''Τριφύλλι''

 


Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League σε ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, στο Περιστέρι, στις 19:30, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος. 

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος, μπαίνει σε μία νέα περίοδο μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-3. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, αποτελεί παρελθόν και στην θέση του ανακοινώθηκε, εχθές ο κ. Σάββας Παντελίδης, που θα κάτσει για πρώτη φορά στο πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τους ''Πράσινους''. Στο πρωτάθλημα τώρα ο Ατρόμητος, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, μέσα στις ''Ζωσιμάδες'', με 0-1. Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζει μόνο στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Ο Παντελίδης, ενώ για πρώτη φορά εντάχθηκε στην αποστολή ο Φάνης Μαυρομάτης, ο οποίος αγωνιζόταν και στο ''Τριφύλλι''. Επίσης μπήκαν εκ νέου στην αποστολή, οι Γκάλο και Γιαννιώτης. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος θέλει να πάρει κάτι θετικό με νέο τεχνικό στον πάγκο και μέσα στην έδρα του. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, είναι σε καλή κατάσταση, παραμένει αήττητος στα τελευταία 7 παιχνίδια, με τελευταίο να είναι η ''λευκή'' ισοπαλία με την Λαμία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Λάζλο Μπόλονι, στην αναμέτρηση με την Ατρόμητο υπολογίζει στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ έφυγαν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζαγαρίτης (Πάρμα) και ο νεαρός Εμμανουηλίδης (Φορτούνα Σίταρντ). Ως εκ τούτου στην αποστολή για τους ''Πράσινους'' , μπήκαν οι Ενγμπακοτό, Σανακαρέ και ο Νιάς, ο οποίος έχει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, καθώς έφτασε στην Αθήνα μόλις την Πέμπτη (4/2). Στο κομμάτι των απουσιών, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χουανκάρ και Πούγγουρας, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κουρμπέλης και Μπουζούκης. Από εκεί και πέρα οι ''Πράσινοι'' θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα. 

Στο κομμάτι της βαθμολογίας, ο γηπεδούχος Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση, με 25 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας 35 βαθμούς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ατρόμητος είχε κερδίσει με 0-1, με γκολ του απόντος για την σημερινή αναμέτρηση, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. 

Ατρόμητος αποστολή: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Παναθηναϊκός αποστολή:  Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεθ, Σανκαρέ, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Άιτορ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code